Lady Gaga pasludinātā «Latvijas princese» atpūšas Ēģiptē (45)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latvijas jaunajai dziedātājai Adelīnai Jurevičai jeb Adelly šovasar skandalozā popdīva Lady Gaga prognozēja veiksmīgu nākotni, novēlot viņai kļūt par «Latvijas princesi» un Latvijā atzītu popzvaigzni. Pirms pāris dienām Adelīna atgriezās no nedēļu ilga ceļojuma, kura laikā paviesojās Ēģiptē.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Adelīna Jureviča dalās ceļojuma spilgtākajos piedzīvojumos un iespaidos. Joprojām jaunā dziedātāja ir šokā par redzēto, jo viņai izdevies iepazīt Ēģipti, ne tikai atpūšoties kūrortā.

Piecu zvaigžņu viesnīcā netīri dvieļi un sienas

«Bet redzētais man patika, jo reti kaut ko tādu izdodas skatīt savām acīm. Ceļojums sākās Kairā, no kurienes ar automašīnu braucām uz Šarmelšeihu. Ceļš veda garām tuksnesim un ciematiem. Vairākas reizes mūsu mašīnu apstādināja policija. Vienā šādā apstāšanās reizē policija paziņoja, ka tālāk braukt nevaram, jo policijas rīcībā ir informācija, ka uz ceļa stāv beduīni ar AK-47 (šaujamieročiem) un aplaupa garāmbraucošos cilvēkus. Tā mēs neziņā pavadījām aptuveni 40 minūtes un tālāk ceļā devāmies policijas pavadībā. Pēc ilgās gaidīšanas apdzinām visas automašīnās, kas mums ceļā gadījās. Pilnīgā tumsā braucām ar 240 km/h. Mašīnai bija atvērts jumts. Tas bija «wow», tādu adrenalīnu sen nebiju piedzīvojusi,» viņa dalās piedzīvotajā.

Šarmelšeihā Adelīna ar saviem tuviniekiem apmetās piecu zvaigžņu viesnīcā «Ritz-Carlton». «Tik briesmīgu servisu nebiju piedzīvojusi. Esmu pārsteigta, ka tāda apkalpošana ir piecu zvaigžņu viesnīcā, kurai ir tāds vārds. It kā jau viss bija kārtībā, bet restorānā, kur kopā ar citiem viesnīcas apmeklētājiem, ieturējām brokastis, bija saskrāpēts galds un krēsli, kā arī netīras sienas. Taču pats briesmīgākais bija netīrie dvieļi ar pleķiem, ko izsniedz, atpūšoties pie jūras. Pārcēlāmies uz viesnīcu «4 seasons», un likās, ka esam nokļuvuši īstā paradīzē. Fantastisks interjers, pludmale, baseins, serviss un ēdiens,» stāsta Adelīna.

Sarkanās jūras zemūdens valstībā jūtas kā nāriņa

Viņai visspilgtāk atmiņā palikusi Sarkanā jūra. «Peldējos jūrā ar speciālajām brillēm un vēroju fantastisko zemūdens valstību ar koraļļiem un krāsainām zivtiņām. Redzēju ļoti bīstamu zivi un cerēju, ka netikšos ar haizivi. Par laimi, netikos. Tas, ko redzēju, ir ārpus robežas! Zemūdens valstība vienmēr iedvesmojusi mani. Kamēr nebiju tur nonākusi, bija sajūta, ka tas ir kaut kas neaptverams un nesasniedzams. Es sapņoju kaut reizi to ieraudzīt. Mans sapnis piepildījās. Peldot zem ūdens, sajutos kā nāriņa. Aizķēros aiz koraļļiem un saskrāpēju sev kājas. Sākotnēji domāju, ka tie ir indīgi, bet indīgi koraļļi neeksistē,» par zemūdens valstību sajūsmā ir pievilcīgā Adelīna.

«Pabiju arī pilsētā un tās galvenajās ielās, kur ir neskaitāmi daudz kafejnīcu un veikaliņu. Iegādājos suvenīrus un bižutēriju. Īpaši interesanta izvērtās kaulēšanās ar arābiem. Lai arī sākotnēji viņi precei nosauc nereālu cenu, beigās es to nopirku par samērīgu samaksu.

Ēģiptieši ir ļoti jauki un viesmīlīgi cilvēki! Pabiju dažos restorānos, lai iepazītu viņu virtuvi. Ēģiptiešu ēdiens ir ļoti savdabīgs. Nevaru teikt, ka viss garšoja, bet katrā ziņā tas bija kaut kas īpašs. Katru dienu dzēru svaigi spiestas mango un guavas sulas. Svaigi augļi viņiem ir uz katra stūra.

Meitenes lūdz naudu, bet vīrs kazai galvu griež nost

Biju aizgājusi arī uz slaveno «Pacha» klubu, kur tika rīkota RnB ballīte. Atpakaļ uz Kairu braucām pa dienu un varēju saskatīt tuksnešu skaistumu.

Biju šokā, kad redzēju, kā cilvēki brauc pa ceļu. Neviens neievēro ceļu satiksmes noteikumus un brauc kā grib, tāpēc ēģiptieši spiesti būt ļoti labi auto vadītāji! Pirmajā pusstundā man bija bail, bet visu atlikušo ceļu tikai smējos par trakajiem braucējiem. Vel vienu kultūras šoku piedzīvoju, kad apstājāmies Kairā pie luksofora un mazas meitenītes sāka tīrīt mūsu mašīnu un klauvēt pie loga, un lūgt naudu. Tajā brīdī redzēju, ka uz asfalta sēž sievietes, viena pat ar zīdaini rokās. Kaut kas traks! Turpat ielas malā kāds vīrietis grieza galvu nost kazai. Iespaidīgi,» ceļojuma iespaidos dalās Adelīna.

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu