«Palladium» Rīgā atgriezīsies «De Phazz» (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoruden Rīgā ar koncertu un jaunu albumu atgriezīsies vācu grupa «De Phazz», kas pēdējo reizi Latvijā viesojās, uzstājoties «Sapņu fabrikā» 2010.gadā.

Grupas «De Phazz» koncerts šoreiz notiks 27.oktobrī «Palladium» koncertzālē, kura laikā grupa klausītājus iepazīstinās ar savu jaunāko albumu, liecina koncerta rīkotāju «Makroconcert» mājaslapā publicētā informācija.

«De Phazz» daiļrades pamatā ir viegla džeza un modernu ritmu sintēze, kuru papildina juteklisks vokāls. 1997.gadā dibinātā projekta līderis ir vācu producents un «lounge» mūzikas krusttēvs Pits Baumgartners, kurš katra albuma radīšanai piesaista arvien jaunus vokālistus, pastāvīgi sadarbojoties vien ar Karlu Frīsonu un šarmanto Patu Apltoni, kuri vienlaikus ir arī vairāku dziesmu līdzautori.

Pasaules popularitāti «De Phazz» ieguva jau pēc debijas albuma izdošanas, un kopš tā laika grupa ir uzskatāma par vienu no visu laiku veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, kura kompozīcijas kļuvušas par «lounge» un «chillout» žanra klasiku.

Grupas jaunākais, jau devītais albums «Audio Elastique» izdots 1.jūnijā, un tajā iekļautas 16 dziesmas, kuru skanējums variē no organiskas elektroniskās mūzikas līdz klasiskam džezam.

Koncertā Rīgā būs iespējams baudīt gan «De Phazz» jaunākā albuma kompozīcijas, gan, protams, arī dziesmas, kas gadu gaitā projektam atnesušas pasaules slavu.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu