Politiķis Krauklis ar sievu internetā tirgo Latvijas preces (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Bijušais Saeimas deputāts un grupas «Bumerangs» mūziķis Vents Armands Krauklis (48) un viņa sieva, uzņēmēja Līga Avota-Kraukle (29) izveidojuši pirmo Latvijas preču interneta veikalu pasaulē. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Vents atklāj, ka tas ir tikai sākums, jo mērķis ir vienkopus apvienot vairumu Latvijas ražotāju.

«Veikaliņu Valkā (politiķis ar dzīvesbiedri dzīvo šajā apvidū – red. piez.) atvērām 4.maijā, bet internetveikalu veidojām vairākus mēnešus. Šis ir tikai sākums. Mūsu mērķis ir vienkopus apvienot vairumu Latvijas ražotāju. Jāatzīst, ka tas ir ļoti piņķerīgi, laikietilpīgi, bet manā skatījumā idejiski pareizi – tāpēc nav žēl laiku un enerģiju tērēt,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atzīst Vents.

«Vai zinājāt, ka apģērbs, kurpes, somas, kosmētika un citas preces, kuras pērkam Latvijas veikalos, ir ievestas no svešām zemēm 1000 līdz pat 10 000 kilometru attālumā? Un vai zinājāt, ka, jo vairāk pirksim šīs preces, jo tālāk tavai ģimenei, draugiem, paziņām būs jābrauc tās ražot? Es izvēlos pirkt Latvijas preci, lai varētu strādāt, dzīvot, būt tuvāk ģimenei un mājām,» tā par savu sirdslietu, Latvijas preču interneta veikala latvijaspreces.com izveidi teic Vents.

Aizvadītajā vasarā bijušais Saeimas deputāts un grupas «Bumerangs» mūziķis Vents Armands Krauklis un viņa sieva, uzņēmēja Līga Avota-Kraukle sarīkoja draugiem un radiniekiem savu kāzu ballīti
Aizvadītajā vasarā bijušais Saeimas deputāts un grupas «Bumerangs» mūziķis Vents Armands Krauklis un viņa sieva, uzņēmēja Līga Avota-Kraukle sarīkoja draugiem un radiniekiem savu kāzu ballīti Foto: No personiskā arhīva

Politiķis ir priecīgs, ka viņam ar dzīvesbiedri ir izdevies izveidot pirmo Latvijas preču interneta veikalu no matu galiņiem līdz papēžiem. Nāc - iepērcies, kā arī aicini to darīt savus draugus, radus un paziņas gan Latvijā, gan ārzemēs,» savu jauno biznesa ideju reklamē Vents.

Tiesa gan, politiķis norāda, ka jaunā interneta veikala izveidi par biznesu nevar nosaukt. «Bizness - tas ļoti skaļi teikts, sirdsdarbs būtu pareizāk, jo domāju, ka ieguldījumus pat desmit gados neatpelnīšu, bet, kad ķēros klāt šim darbam, to es jau zināju,» paskaidro politiķis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu