LNT novembrī četras filmu TV pirmizrādes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT novembra sākumā skatītājiem piedāvā izbaudīt četras krāšņas televīzijas pirmizrādes. Pirmā no tām ir «Vudkoka kungs», kurā piedalās Andželīnas Džolijas bijušais vīrs Billijs Bobs Torntons. Savukārt filmā «Pagājusī nakts» galveno lomu atveidotāji būs filmas «Avatars» zvaigzne Sems Vortingtons, bet vientuļo tēvu Tomasu Kreivinu, kuru atveido Mels Gibsons, redzēsiet filmā «Tumsas robežas». Tas nebūt nav viss, būs arī stāsts par talantīgu «Rēgu rakstnieku», kurā spoku atveidos Evans Makgregors.

Ienīstais kļūst par mīļoto

Andželīnas Džolijas bijušais vīrs Billijs Bobs Torntons atveido filmā Vudkoka kungs Džona Fārlija lomu. Džons bērnībā bijis apaļīgs, nesportisks un ar ļoti zemu pašvērtējumu. Pusaudža gados viņa ļaunākais ienaidnieks bijis Vudkoka kungs (Billijs Bobs Torntons), vidusskolas fizkultūras skolotājs, kas nežēlīgi tīksminājies, mocīdams Džonu un viņam līdzīgos. Pēc daudziem gadiem Džons kļūst par pieprasītu rakstnieku un laiž klajā ārkārtīgi populāru pašpalīdzības grāmatu par pagātnes grūtību pārvarēšanu. Atbraucis apraudzīt atraitnēs palikušo māti (Sjūzena Sarandona), Džons piedzīvo nepatīkamu pārsteigumu. Viņa grasās precēties, un līgavaiņa lomā ir tas pats ienīstais Vudkoka kungs. Skatieties televīzijas pirmizrādi filmai Vudkoka kungs 2.novembrī 21:05 kanālā LNT.

Vudkoka kungs
Vudkoka kungs Foto: publicitātes

Cīņa ar kārdinājumu

2011.gadā uz ekrāniem iznākušajā filmā Pagājusī nakts Maikla lomu atveidos 35 gadus vecais aktieris Sems Vortingtons. Viņš strauji kļuva populārs, pateicoties filmām Terminators un Avatars, kas ir pasaules ienesīgākā filma. Savukārt Džoenas lomu atveidos 27 gadus vecā Keira Naitlija, kura spēlējusi daudziem tik zināmās piedzīvojumu filmas Karību jūras pirāti daļās. Pēc tās aktrise ieguva plašu atpazīstamību un ieguva nozīmīgas lomas tādās kostīmdrāmu filmās kā Lepnums un aizspriedumi, Piedošana un Zīds. Jau pavisam drīz uz lielajiem ekrāniem kinoteātros K.Naitlijas jaunāko sniegumu varēs redzēt filmā Anna Kareņina.

Jau tuvāk ielūkojoties filmas Pagājusī nakts sižetā - rakstniecei Džoenai un viņas vīram Maiklam ir skaists dzīvoklis Manhetenā un šķietami laimīga laulība. Taču viņu ģimenes idilli apdraud Maikla komandējums, kurā viņš dodas kopā ar savu pievilcīgo kolēģi Loru, neskatoties uz to, ka Džoena zina par viņa simpātijām pret šo sievieti. Kamēr Maikls ir projām, Džoena satiek savu bijušo draugu Aleksu. Alekss ir rakstnieks, un viņš pierunā Džoenu doties vakariņās kopā ar viņu un vienu no viņa izdevējiem. Vai starp Aleksu un Džoenu kaut kas būs?! To uzzināsiet, ja skatīsieties televīzijas pirmizrādi Pagājusī nakts 3.novembrī 21:00 kanālā LNT.

Pagājusī nakts
Pagājusī nakts Foto: publicitātes

No slepena dzīvesveida līdz nāvei

Filmas Tumsas robežas galvenais varonis ir Tomass Kreivens, kuru atveido godalgotais aktieris Mels Gibsons. Stāsts par Bostonas policijas iecirkņa slepkavību izmeklēšanas nodaļas detektīvu, vientuļo tēvu. Kad pie viņa mājas kāpnēm tiek nogalināta viņa 20 gadus vecā meita Emma, visi uzskata, ka patiesībā mērķis bija Tomass. Jau drīz vien Tomasam rodas aizdomas, ka viņš tomēr ar notikušo nav saistīts, un viņš apņemas noskaidrot visu iespējamo par savas meitas slepeno dzīvesveidu un viņas nāvi. Izmeklēšana viņu aizvedīs bīstamā valdības sazvērestību un slepkavību pasaulē – nepalaidiet garām filmas Tumsas robežas televīzijas pirmizrādi 7.novembrī 22:15 kanālā LNT.

Tumsas robeža
Tumsas robeža Foto: publicitātes

Interesanti fakti par Tumsas robežu

Filma Tumsas robeža ir uzņemta pēc 1985.gadā īpaši populārā televīzijas seriāla, apkopojot visu seriāla stāstu vienā filmā. Tumsas robežu galvenās lomas atveidotājam M.Gibsonam šī ir pirmā nozīmīgā loma pēc septiņu gadu pauzes, kopš filmējās detektīvā Zīmes. Interesanti, ka sākotnēji Džedberga lomai tika izvēlēts Roberts de Niro, taču viņam traucēja šo lomu nospēlēt radošās atšķirības, tāpēc šai lomai tika izvēlēts aktieris Rejs Vinstons. Tieši vārds Džedbergs iespējams ir atsauce uz slepenu britu un amerikāņu desantnieku operāciju okupētajā Francijā II pasaules kara laikā. Un vēl interesanti, ka helikopters (N401LH), kas tiek izmantots filmā, ir tas pats, kas avarēja virs Hudzonas 2009.gada 8.augustā.

Rēgu rakstnieks

Talantīgu rakstnieku nolīgst bijušā Lielbritānijas premjerministra Ādama Lenga memuāru sarakstīšanai. Jau ātri vien rakstnieks nonāk politisku un ar seksu saistītu intrigu virpulī. Lengs ir iesaistīts skandālā par viņa administrācijas barbarisko darba taktiku, un rakstnieks, cenšoties izzināt pagātnes notikumus, atklāj noslēpumus, kas uz visiem laikiem var ietekmēt starptautiskās attiecības. Skatieties trillera Rēgu rakstnieks televīzijas pirmizrādi 14.novembrī 22:10 kanālā LNT.

Romāns iedvesmo filmai

Trilleris Rēgu rakstnieks ir uzņemts pēc tāda paša nosaukuma romāna un ir Romāna Polaņska filma, kas 25 reizes nominēta un ieguvusi 26 apbalvojumus. Filmas scenārija autors ir bijušais BBC televīzijas reportieris un politisku diskusiju komentētājs Roberts Hariss, kurš aktīvi atbalstīja Toniju Blēru pirms Irākas kara, ko vēlāk nožēloja. R.Hariss, sapratis savas kļūdas, pameta darbu un sāka rakstīt Rēgu (The Ghost), kurš tika publicēts 2007.gada 26.septembrī. Līdzības ar T.Blēru, Adamu Lengu, Čeriju Blēru, Rutu Lengu un citiem ir tīšas.

Izbaudiet četras televīzijas pirmizrādes jau no 2.novembra kanālā LNT!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu