Bezrukovs jau piedzīvojis pasaules galu (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sergejs Bezrukovs (40) ir Krievijā vispieprasītākā seriālu zvaigzne: kādus varoņus tik viņš nav tēlojis, sākot ar romantisku mīlētāju, policistu, un pat atveidojis Vladimiru Visocki, taču viņa sirdslieta ir teātris. Savu monoizrādi «Huligāns. Grēksūdze» Bezrukovs 24. oktobrī rādīja «Arēnā Rīga», bet pirms tās viņš ar dzīvesstila portālu «Sejas» parunājās par dzīvi, mākslu, cilvēku attieksmi, dzimtenes mīlestību, tikai ne par privāto dzīvi, jo tās iztirzāšana aktierim ir tabu.

Sergejs Bezrukovs jau bērnībā, piecu gadu vecumā ar tēvu, kurš arī ir aktieris, viesojies Rīgā un Jūrmalā. Tieši tādēļ aktierim spilgtā atmiņā palikusi Baltijas jūra, smiltis, pludmale, kā arī Vecrīgas šaurās ieliņas, kurās uzņemta ne viena vien padomju laika filma. Aktieris ir izaudzis ar padomju laika kino, no kā arī iedvesmojies. «Padomju kino bija ļoti labs, augstvērtīgs, ar ideāliem un humoru. Mēs cenšamies to turpināt,» atklāj Bezrukovs. Viņš uzsver, ka mūsdienu jaunatne ir amerikanizējusies un izaugusi ar amerikāņu filmām.

Bezrukova atveidoto kino un seriāla lomu klāsts ir daudzveidīgs. Kādus varoņus tik viņš nav tēlojis! «Piekrītu spēlēt tādus varoņus, kas man pašam patīk. Tiem pat nav jābūt diženiem, lai gan man parasti šādus varoņus pieraksta. Skatītāji jau paši lemj, kuras no manām lomām viņiem patīk un kuras ne tik ļoti,» skaidro aktieris.

Krievijas seriālu un kino zvaigzne Sergejs Bezrukovs ar sievu arī aktrisi Irinu
Krievijas seriālu un kino zvaigzne Sergejs Bezrukovs ar sievu arī aktrisi Irinu Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bezrukovam ļoti sāpīga tēma ir dzeltenā jeb bulvārprese. Viņš novērojis, ka arī Krievijas televīzijas kanāli pēdējā laikā kļuvuši dzelteni. «Tikai nedaudzi TV kanāli saglabājuši pienācīgu seju. Visi tikai dzeltē un dzeltē. Visas intervijas, kuras es sniedzu, klīst pa internetu, un ļaudis vairs neko nopietnu nevēlas dzirdēt. Sāku runāt par nopietnām lietām, bet tas nevienam vairs nav vajadzīgs. Ja senāk cilvēki tiecās pēc kaut kādiem ideāliem, tad tagad... Ir bēdīgi, ka tā, tādēļ, ja neviens neklausās, kad runāju nopietnas lietas, tad par savu privāto dzīvi klusēju. Ļoti nepatīk, ka sagroza par mani informāciju. Es turpinu runāt par ideāliem, ar kuriem esmu uzaudzis,» savu nostāju pauž Bezrukovs.

Viņš uzskata, ka nav jāgaida kāds konkrēts datums, kad būs pasaules gals, jo tas jau ir klāt. «Cilvēki nekam vairs netic, tādēļ pasaules gals jau ir iestājies,» viņš piebilst. Aktieris uzskata, ka vienīgais glābiņš ir tuvinieki. «Cilvēki noslēdzas un nelaiž sev tuvumā. Es arī negribu. Jau tā man publiska profesija... Ir mana mīļā aktiera profesija un ģimene. Viss,» skaidro aktieris.

Pēc 12 gadu laulības dzīves Bezrukovi pēc pāris mēnešiem kļūs par vecākiem
Pēc 12 gadu laulības dzīves Bezrukovi pēc pāris mēnešiem kļūs par vecākiem Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas mediji vēsta, ka Sergejs Bezrukovs beidzot 40 gadu vecumā kļūs par tēvu. Bezrukovs ar sievu Irinu, kurai jau 47 gadi, kopā nodzīvojis 12 gadus. Ne vienu vien reizi Irina atzinusi, ka vēlas dāvāt bērnu savam vīram. Dzīvesbiedri cerēja uz brīnumu, bet presē izskanēja dažādas runas, kāpēc laulātajam pārim nav pēcnācēju. Nu tas beidzot ir noticis, un jau pēc pāris mēnešiem Bezrukovu pāris kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam. Tiesa gan, Irina jau no pirmās laulības audzina dēlu Andreju.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu