Paula mazmeita elitārā ballē griež valsi ar Andri Liepu (41)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Maestro Raimonda Paula jaunākā mazmeita Monika Pedersena debitējusi Krievijas žurnāla «Tatler» elitārajā ballē, kurā atdzimušas Krievijas aristokrātiskās tradīcijas. Jau iepriekš tāpat kā pārējās balles debitantes arī Monika bija parūpējusies par šiku vakarkleitu no Alberta Ferretti modes nama kolekcijas.

12 jaunās dāmas, kas nāk no ietekmīgām ģimenēm, tērpušās smalkos vakartērpos, kas iegādāti slavenos modes namos, ar Bentley automašīnām gluži kā princeses tika atvizinātas uz žurnāla «Tatler» rīkoto elitāro balli, kas norisinājās Maskavas Arodbiedrību nama Kolonnu zālē. Smalkajā ballē par visu bija padomāts, jo katra dāma ieradās ar dārgu automašīnu, kas bija pieskaņota katras dāmas kleitas krāsai un pat raksturam. Piemēram, Paula mazmeita tika atvizināta uz balli ar Bentley Continental Flying Spur spēkratu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš vēstīja, ka šajā ballē piekritusi piedalīties arī Maestro Raimonda Paula un viņa dzīvesbiedres Lanas meitas Anetes un aviokompānijas SAS ģenerāldirektora Krievijā meita Mareka Pedersena meita Monika Pedersena. Citas ietekmīgu Krievijas ietekmīgo ļaužu meitas bija tērpušās modes namu Chanel, Giorgio Armani, Dior, Valentin Yudashkin un citu dizaineru kleitās, savukārt Monika bija izvēlējusies grezno Alberta Ferretti Demi Couture vakartērpu. Šā gada varones pie greznajām balles kleitām bija pieskaņojušas Christian Louboutin kurpes un rotājušās ar Chanel Haute Joaillerie juvelierizstrādājumiem. Drēgnajā rudens vakarā jaunajām dāmām bija sarūpētas siltas kažokādas.

Ballē jaunās dāmas dejoja gan savu pirmo valsi, gan polonēzi. Turklāt Monika uz mirdzošās Kolonnu zāles parketa valsi grieza ar leģendārā latviešu baletdejotāja Māra Liepas dēlu, Krievijā populāru baletdejotāju, baleta režisoru un producentu Andri Liepu. Turklāt Monikas deju partneris abos priekšnesumos, izpildot valsi un polonēzi, bija dejotājs Antons Karpenko. Šā gada elitārās balles debitantes jau vairākus mēnešus rūpīgi bija apguvušas deju soļus, lai ballē varētu brīvi griezties valša ritmā.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu