Jauns realitātes šovs ar Vitnijas Hjūstones radiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Trešdien amerikāņu telekanālā «Lifetime» debitēs jauns realitātes šovs «The Houstons: On Our Own», kurā piedalīsies februārī mirušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones ģimene.

Hjūstones radinieki norāda, ka pārraide, kam plānotas 14 sērijas, palīdzot samierināties ar tuvinieces pāragro nāvi. «Šovs ir satuvinājis ģimeni, nevis atsvešinājis mūs,» uzskata popzvaigznes svaine un menedžere Peta Hjūstone. «Mēs daudz runājam, esam ļoti atklāti un pievēršamies tiem, kam mierinājums vajadzīgs visvairāk. Šova veidošana mums ļoti palīdzējusi.»

Hjūstoni šova pirmizrādē
Hjūstoni šova pirmizrādē Foto: Reuters

Sēro, taču mīl

«Par mūsu ģimeni izveidojušies aizspriedumi, taču tie nav patiesi. Mēs esam stipra, strādīga un tipiska ģimene. Viens no mūsu ģimenes locekļiem vienkārši ir mūzikas leģenda. Jūs redzēsiet ģimeni, kas sēro, taču mīl viens otru. Jūs redzēsiet ģimeni, kas cenšas samierināties,» viņa sacīja.

Lai arī Hjūstone mira, pārdozējot narkotikas un lietojot pārāk daudz alkohola, pirms noslīka viesnīcas numuriņa vannā, pēc nāves viņas atkarība no narkotikām pieminēta reti.

Tomēr jaunajā realitātes šovā tiks runāts arī par dziedātājas cīņu ar atkarību izraisošajām vielām.

Raidījuma sākumā redzami kadri no pirmā Hjūstones atdusas vietas apciemojuma. Viņas 19 gadus vecā meita Bobija Kristīna rod mierinājumu grādīgā dzērienā un 23 gadus vecā Nika Gordona apskāvienos, ko Hjūstone pirms vairākiem gadiem uzņēma ģimenē kā savu dēlu.

«Sākumā mēs bijām labākie draugi, taču tagad esmu viņā iemīlējusies,» paskaidro Bobija Kristīna. Maltītes laikā viņa paziņo, ka esot saderinājusies ar savu pieņemto brāli, kuru Hjūstone tomēr nav likumīgi adoptējusi, kā arī vēloties sākt dziedātājas karjeru.

Hjūstonu ģimene arī agrāk piedalījusies realitātes šovos

2005.gada raidījums «Being Bobby Brown» sekoja Hjūstones un viņas bijušā vīra Bobija Brauna sarežģītajām attiecībām, savukārt šovā «Power BrokHers» tika stāstīts par dziedātājas ilglaicīgo menedžeri Petu Hjūstoni.

Novembrī Hjūstonei par godu tiks izdota fotogrāfiju grāmata un labāko dziesmu izlase, kā arī televīzijā pārraidīts īpašs piemiņas koncerts, kurā dziedās Dženifera Hadsone, Ašers un Selīna Diona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu