«Garbage» koncertu Rīgā iesildīs igauņi «Sibyl Vane» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Garbage» 14.novembra koncertu «Palladium» iesildīs igauņu daudzsološā alternatīvā roka, blūza un popa grupa «Sibyl Vane». Mākslinieku trio 5.novembrī izdod savu debijas albumu «Love, Holy Water and TV». Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv

Viena no Igaunijas pieprasītākajām muzikālajām apvienībām «Sibyl Vane» plašu atpazīstamību Latvijā ieguva debitējot šīs vasaras Positivus festivālā. Grupu 2010.gadā Pērnavā dibināja divi ģitāristi - Helēna Randlahta (Helena Randlaht) un Heiko Lēsments (Heiko Leesment), pieaicinot bundzinieku Marku Kostrovu (Mark Kostrov).

Sibyl Vane muzikālā stila pamatā ir Helēnas sacerētas un izpildītas dziesmas, kuras grupas biedri izcili papildina ar meistarīgu alternatīvā roka, blūza un popmūzikas aranžējumu. 5.novembrī Latvijas mūzikas apgāds «I Love You Records» izdos grupas debijas albumu «Love, Holy Water and TV».

Kā iepriekš ziņots, 1994. gadā ASV dibinātā grupa «Garbage» pēc septiņu gadu muzikālā klusuma atgriežas ar savu piekto studijas albumu «Not Your Kind Of People», kuru paši mākslinieki pamatoti dēvē par savu labāko albumu. Pārdodot vairāk kā 17 miljonus ierakstu un izdodot piecus studijas albumus, «Garbage» ierindojas starp pasaulē atzītākajām alternatīvā roka, postgrunge un elektro mūzikas grupām.

Garbage joprojām ir svarīgi sniegt klausītājiem aizraujošu klātbūtnes sajūtu savos koncertos. Vokālistes Šērlijas Mensones (Shirley Manson) balss skan tik pat labi kā kādreiz. Bučs Vigs (Butch Vig) ir lielisks bundzinieks un apvienojumā ar ģitārspēli ko sniedz Stīvs Markers (Steve Marker) un Djūks Eriksons (Duke Erikson) koncerta apmeklētāji varēs baudīt īpašo «Garbage» skanējumu. Bučs Vigs (Butch Vig) savulaik producējis Nirvanas slaveno «Nevermind» (1991) albumu, kā arī sadarbojies ar «Muse», «Foo Fighters», «Green Day» un citiem slaveniem māksliniekiem.

Garbage uzstāsies Palladium koncertzālē savas piektās «Not Your Kind Of People» pasaules koncerttūres ietvaros. Biļetes pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu