«Gangnam Style» reperis vēlas zaudēt «starptautisko nevainību» (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Deju zāļu grāvēja «Gangnam Style» autors, korejiešu reperis PSY atklājis, ka gatavs pazaudēt savu «starptautisko nevainību», pirmoreiz uzstājoties MTV Eiropas mūzikas balvu ceremonijā.

Korejiešu mūzikas sensācija PSY, kura hits «Gangnam Style» sasniedzis topu pirmo vietu 15 valstīs, pirmoreiz kāps uz skatuves Eiropā. «Tā kā šī būs pirmā reize, kad ne vien esmu nominēts starptautiskai balvai, bet arī uzstāšos klausītājiem no visas pasaules, es labprāt atdošu savu starptautisko nevainību MTV Eiropas mūzikas balvai!» paziņoja mūziķis.

Pasākumā uzstāsies arī kubiešu izcelsmes reperis «Pitbull», rokgrupa «Muse», R&B dziedātāja Ališa Kīsa, grupa «The Killers», popa dziedātāja Kārlija Reja Džepsena, grupa «No Doubt» un citi izpildītāji.

Visvairāk MTV Eiropas mūzikas balvas nomināciju ieguvusi barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Riana, kura pretendē uz sešiem apbalvojumiem, bet viņai uz papēžiem min kantrimūzikas izpildītāja Teilora Svifta, kas nominēta piecās kategorijās. Dziedātājai Keitijai Perijai un tīņu elkam Džastinam Bīberam katram ir pa četrām nominācijām.

Jau paziņots, ka puišu grupa «One Direction» saņems balvu kā labākie Lielbritānijas un Īrijas izpildītāji.

19.ikgadējā MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšana notiks «Festhalle» arēnā Frankfurtē. To vadīs vācu modele un televīzijas seja Heidija Kluma.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu