«Okartieši» atpūšas Turcijā (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Bijušie šova «Okartes skatuve» dalībnieki Anete Volmane, Marta Ritova un Valters Osis nesen atgriezušies no brīvdienām, ko pavadīja Turcijas kūrortā netālu no Antālijas. Dziedātāja Anete Volmane izbaudījusi divus gadalaikus vienā mēnesī.

«Bija baigi forši – mums ļoti palaimējās ar laikapstākļiem,» priecīgi izsaucas Anete. Viņa stāsta, ka pagājušo vasaru neesot izdevies izbaudīt, jo Latvijā nebija pietiekami saulains un silts, turklāt lielu daļu laika nācies pavadīt koncertējot. Siltāku gadalaiku «okartieši» nolēma meklēt Turcijas kūrortā, kur laikapstākļi esot viņus ļoti iepriecinājuši.

Anete teic: «Kad izkāpām no lidmašīnas, uzreiz sajutām, ka ir ļoti silts, un domājām – āā, cik forši!»

Jaunieši daudz laika pavadījuši sauļojoties, savukārt vakaros viesnīcā notikušas jautras ballītes.

Ceļojums nebūt nav bijis vienmuļš - jaunie dziedātāji esot pat izmēģinājuši laivu braucienu pa kalnu upi. Anete stāsta, ka baidījusies tikai sākumā: «Nu, sākumā bija ļoti bail, bet mēs ātri sapratām, kā un kas jādara, – beigās viss bija kārtībā.» Tāpat Anete ceļojuma laikā nosvinējusi savu jubileju un vārda dienu.

Atgriezties Latvijā nebija nepatīkami: «Nav tik traki, lai gan bija tā, ka gribējās palikt vēl mazliet ilgāk Turcijā. Te uzreiz sākās izrādes un nebija laika īsti uztraukties par Latvijas laikapstākļiem. Jau esmu bijusi Siguldā ar ģimeni - arī te ir ļoti forši.»

Dziedātāja Anete Volmane šovā «Okartes skatuve», izpildot dziesmu «I will always love you»:

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu