Ritums Ivanovs izvēlēts kā «Art Takes Miami» atzīmēts mākslinieks (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gleznotājs Ritums Ivanovs, kura darbs pārdots Sotheby's izsolē un kurš šobrīd strādā pie prezidenta kancelejas pasūtījuma, Latvijas eksprezidenta Valda Zatlera (2007-2011) portreta, tika izraudzīts kā Art Takes Miami atzīmēts, «featured artist». Ivanovs piedalās Art Takes Miami konkursā kopš 7. septembra ar savu jauno sēriju, «Symbol of Illusion».

Sadarbība starp Ivanovu un Artists Wanted ir intensīva kopš 2012.gada vasaras, kad Ivanova Lady with Veil tika iekļauta Art Takes Times Square multimediju projektā Ņujorkā.

Ievērojamā laikmetīgā mākslas izstāde SCOPE

Art Takes Miami (ASV) ir konkurss, kura mērķis ir iepazīstināt ar mākslinieku darbiem starptautiski slavenā laikmetīgā mākslas izstādē SCOPE. SCOPE ir kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām mesēm mākslas tirgū pasaulē, kas notiek Maiami, Bāzelē, Ņujorkā un Londonā. Līdzās augstas klases dalībniekiem starptautiskā mākslas pasaulē izvēlētais mākslinieks tiks apbalvots ar ekskluzīvu izstādi SCOPE Maiami 2012, naudas balvām, reklāmu un tiešsaistes publicitāti, kas veicinās darbu atpazīstamību starptautiskā līmenī.

Art Takes Miami ietvaros lēmumus pieņem tādi nozīmīgi eksperti kā Alexis Hubsman, SCOPE un Art Asia dibinātājs, kas ir pirmais Āzijas laikmetīgās mākslas gadatirgus Londonā; Mollie White, Breeder programmas kuratore SCOPE mākslas izstādē Ņujorkā, Maiami, Londonā, Bāzelē un visā pasaulē, un Daria Brit Shapiro, SCOPE konsultācijas kuratore, laikmetīgās mākslas kuratore un kritiķe, kā arī Sara Friedlander, laikmetīgās mākslas speciālisti no Christie's izsoļu nama.

Foto: publicitātes

Artists Wanted: daudzi paliek neatklāti

Ņujorkas institūcija Artists Wanted, kas sāka konkursu, rada iespēju māksliniekiem, fotogrāfiem, dizaineriem un citiem radošajiem talantiem satikties ar sajūsminātu starptautisku auditoriju. Tā veido sadarbības projektus starp daudziem Ņujorkas māksliniekiem un radošajām organizācijām, kā arī strādā, lai veidotu jaunas, ilgstošas iespējas daudzsološiem talantiem. Artists Wanted savos aizsākumos piedzīvoja grūtības iekļūt profesionālajā mākslas pasaulē un viņu misija ir padarīt šo procesu daudz uzņēmīgāku, dinamiskāku un atvērtāku. Artists Wanted uzskata, ka klāt ir unikāli mākslas, fotogrāfijas un dizaina laikmetā. Jaunas paradigmas tiek pētītas, robežas tiek lauztas, un darbi tiek pārdoti rekordlielā ātrumā. Tomēr viņi uzskata, ka daudzi no labākajiem jaunajiem māksliniekiem paliek neatklāti, tādēļ viņu mērķis ir izmantot savas struktūras, lai parādītu neatklātus talantus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu