Seksīgās «Girls Aloud» meičas atkal kopā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Britu popgrupa «Girls Aloud» paziņojusi, ka izdos labāko dziesmu albumu un dosies 10.jubilejas koncertturnejā.

Albums «Ten» iznāks 26.novembrī, taču nākamgad grupas dalībnieces uzstāsies ar 12 koncertu turneju. «Mēs ļoti priecājamies,» teica grupas dalībniece Šerila Koula. «Tāda sajūta, it kā nekas nebūtu mainījies.»

Pirms desmit gadiem grupas dalībnieces Koula, Kimberlija Velša, Nadīna Koila, Nikola Robertsa un Sāra Hārdinga pirmoreiz tikās telekanāla ITV talantu šovā «Popstars: The Rivals». Viņas izveidoja meiteņu grupu, kurai bija jāsacenšas ar tādā pašā veidā tapušu puišu grupu «One True Voice».

«Girls Aloud» kļuva par šova uzvarētājām, un Lielbritānijas topu pirmajā desmitniekā iekļuva 20 grupas dziesmas pēc kārtas, iegūstot Ginesa pasaules rekordu kā veiksmīgākā realitātes šova grupa. Viņu konkurentu grupa «One true Voice» izjuka tikai pēc divu singlu izdošanas.

Turklāt «Girls Aloud» ir grupa, kurai 21.gadsimtā pārdots vislielākais skaits singlu. Kopš 2002.gada debijas hita «Sound Of The Underground» pārdoti 4,3 miljoni grupas singlu.

Meiteņu grupas pēdējais koncerts bija 2009.gadā Vemblija stadionā, kur tā iesildīja grupu «Coldplay».

Trīs gadu pārtraukuma laikā Koula, Robertsa un Koila izdevušas soloalbumus.

Jaunajā albumā «Ten» būs četras jaunas dziesmas, no kurām viena laista klajā jau ceturtdien.

«Girls Aloud» jaunais videoklips dziesmai «Something New»:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu