Prezidenta kundze perfekti uzcirtusies uz «Otello» baletu (93)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Latvijas Nacionālās operas pirmizrādes iecienījuši apmeklēt Latvijas sabiedrībā ietekmīgi ļaudis, kas vienmēr ļoti rūpīgi domājuši par tērpa izvēli un galanti saposušies. Arī baleta uzveduma «Otello» pirmizrāde nav izņēmums. Valsts pirmā lēdija Dace Seisuma, kura pat oficiālās vizītēs uz citu valstu pirmo lēdiju fona izskatās perfekti, uz pirmizrādi bija saposusies melnos toņos.

Valsts prezidents Andris Bērziņš ar savu kundzi Daci Seisumu aizvien biežāk sākuši apmeklēt saviesīgus pasākumus. Apsardzes pavadīti, Valsts prezidents Andris Bērziņš un valsts pirmā lēdija Dace Seisuma apmeklēja arī baleta uzveduma «Otello» pirmizrādi, ko vēroja no prezidenta ložas.

Skat, cik elegants apmetnis ir Latvijas pirmajai lēdijai Dacei Seisumai!
Skat, cik elegants apmetnis ir Latvijas pirmajai lēdijai Dacei Seisumai! Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Uz pirmizrādi Latvijas pirmā lēdija Dace Seisuma bija tērpusies melnā apģērbā. Drēgnajā rudens vakarā ceļam no saviem Vecrīgas dzīvokļa apartamentiem līdz operas namam viņa bija izvēlējusies siltu, melnu apmetni. Noskatījušies izrādi, Valsts prezidents Andris Bērziņš ar kundzi Daci pameta operu un uz svinīgo banketu tā arī neieradās.

Pirmizrādi vēroja arī kādreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu un viņu jaunāko dēlu Kārli Zatleru, kurš studē Rīgas Juridiskās augstskolas 1. kursā. Kā vienmēr, arī šoreiz Lilita Zatlere bija eleganti saposusies.

Galerijā dzīvesstila portāls «Sejas» piedāvā apskatīt, kā Latvijā ietekmīgi ļaudis bija tērpušies uz «Otello» pirmizrādi.

Komentāri (93)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu