«Satellites LV» remiksu konkursā uzvar «Kasetes» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par grupas «Satellites LV» dziesmas «Pievienojies!» remiksu konkursa uzvarētāju kļuvis jauns divu brāļu - Rūdolfa un Kārļa Zagorsku projekts «Kasetes», kas muzikālās ietekmes smeļas 1980.gadu elektroniskajā mūzikā.

Kopumā konkursam iesūtīti aptuveni 20 dažādu žanru remiksi, no kuriem grupa kopā ar dīdžeju Tomu Grēviņu izvēlējās vienu. Projekta «Kasetes» remikss tiks iekļauts Radio 101 dienas rotācijā, un puiši saņems īpašus suvenīrus no grupas. Īpaši sumināti abi brāļi tiks 3.novembrī Valmierā, kur «Satellites LV» kopā ar «Dirty Deal Audio» bītmeikeriem un grupu «Komjaunatne» uzstāsies Valmieras nepabeigtajā debesskrāpī.

«Puišiem izdevies dziesmu padarīt vēl dejojamāku. Miksā ir kaut kas no elektrofanka, jaunā viļņa un pastniekiem, turklāt gaumīgi izmantotas visas instrumentu partijas - gan ģitāra, gan sintezatoru solo,» komentē grupas dalībnieks Jānis Žilde.

«Kasetes remikss ir vienīgais, kuru arī man gribētos uzlikt diskotēkā!» piebilst Toms Grēviņš.

Projekta «Kasetes» pirmsākumi meklējami 2012.gadā Valmieras pusē, Vaidavas ciemā.

«Mūsu muzikālais projekts radies tikai šogad, kad mājas pagrabā sākām savas muzikālās sajūtas sapludināt vienā veselā skaņu kopumā,» par sevi raksta Rūdolfs un Kārlis Zagorski.

Grupa saka lielu paldies visiem, kas piedalījās!

Tuvākie Satellites LV koncerti:

3.11.2012. @Nepabeigtais debesskrāpis (Valmiera); viesi «Dirty Deal Audio» (Kashuks, Kristaps Ritms, Netīrās Cilpas, Corona) & grupa «Komjaunatne». Durvis plkst. 20/skatuve plkst. 22:30/ieeja 3 Ls

24.11.2012. @Fontaine Palace (Liepāja) - viesi «Dirty Deal Audio» («Netīrās cilpas») & DJ Artis Dvarionas. Durvis plkst. 21/skatuve plkst. 23/ieeja 2,5 Ls (bezrindas.lv 1,5 Ls)

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu