Ketija Šēnberga savu suni nosauc par Rozīni (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

TV seja Ketija Šēnberga (agrāk Ketija Dombrovska) šobrīd cītīgi strādā, bauda rudeni un priecājas par savu jauno draugu – franču buldogu Rozīni, kurai drīzumā apritēs astoņi mēneši.

Dzīvesstila portāls «Sejas» sastapa Ketiju modīgā pasākumā, kurā devās noskaidrot, kā TV raidījumu vadītāja pavada vēsos rudens vakarus un kas jauns viņas dzīvē. «Man ļoti patīk rudens. Tagad man ir suns un mēs bieži kopā braucam daudz kur staigāties. Baigi «forši» īstenībā, bijām jau Siguldā un citās populārākajās vietās,» stāsta Ketija. Viņa prot atrast risinājumu, kā pavadīt laiku arī lietainajos un aukstajos rudens vakaros: «Tomēr ir jau arī daudz pasākumi, kuri norisinās iekštelpās. Man patīk ar draugiem mājās uzspēlēt kādas spēles vai mana pēdējā laika aizraušanās ir filmu skatīšanās.»

Ketijai patīk rudens, viņa bauda laiku ar draugiem, suni un skatās filmas.
Ketijai patīk rudens, viņa bauda laiku ar draugiem, suni un skatās filmas. Foto: Mārtiņš Otto

Ketija stāsta, ka pēdējā filma, ko redzējusi esot bijusi ļoti laba, tomēr nosaukumu nespēj atcerēties, bet sižetu gan: «Tā ir diezgan jauna filma. Viņa vēsta par jaunu žurnālisti, kura uzsāk darbu un viņas pirmais uzdevums ir doties ar kolēģiem taisīt interviju ar vīrieti, kurš ir ielicis sludinājumu, ka dosies pagātnes ceļojumā. Žurnālisti domā, ka viņš ir ķerts, bet beigās izrādījās, ka tā žurnāliste tiešām aizdevās ar to vīrieti pagātnē. Tas, protams, notika abstrakti – tā nav fantastikas filma. Vairāk tāds gabals, kurš liek aizdomāties.» Viņa smej:

«Mēs ar draugiem izdomājām, ka tā ir hipsteru filma,

jo viņā bija visas pazīmes, kas par to liecināja.» Filmā esot bijusi arī lieliska mūzika, kas Ketijai ir ļoti svarīgi.

Kad TV seja Ketija nestrādā, neskatās filmas un nespēlē spēles ar draugiem, viņa daudz laiku pavada ar savu suni – Rozīni. «Mēs ilgi nevarējām izdomāt, kā viņu saukt. Viņa ir raiba un maza. Izrādās, ka internetā ir pat suņu vārdu kalendārs – agrāk nezināju, ka tāds eksistē. Gribējās viņai iedot oriģinālu vārdu un kaut kā ienāca prātā Rozīne.»

Kā Ketiju šogad apsveica dzimšanas dienā:

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu