«Prāta Vētras» meitene - Evija Smagare stilo zaļās zeķēs (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Evija Smagare ir divdesmitgadīga dziedātāja, kura jau ir stāvējusi uz lielās skatuves aci pret aci ar pašmāju slavenību Renāru Kauperu. Evija atklāj portālam «Sejas», kā izveidojusies sadarbība ar grupu «Prāta Vētra», kur slēpjas viņas iedvesma un kāpēc viņa čukst diktofonā sabiedriskajā transportā.

Evija Smagare ir meitene, kurai izdevās savaldzināt latviešu populāro grupu «Prāta Vētra». Taču Evija ne tikai dzied citu radītās dziesmas, bet arī pati rada mūziku.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Evija stāsta, kas viņu iedvesmo radīt mūziku: «Man ir nepieciešama vientulība, un bieži komponēju naktīs – tās lietas man palīdz koncentrēties mūzikai. Reizēm ir tā, ka braucu sabiedriskajā transportā un pēkšņi rodas ideja vai melodija, tad es ņemu ārā telefonu, ieslēdzu diktofonu un klusi dungoju, lai pēc tam atcerētos, kas man bija ienācis prātā. Var jau būt, ka tas izskatās mazliet dīvaini, bet tā ar mani tas notiek.» Viņa neslēpj arī to, ka ļoti daudz lasa filozofijas grāmatas un reizēm arī dzeju. Viņa atzinīgi vērtē Imanta Ziedoņa dzejas rindas un ir domājusi: «Kaut es varētu tik skaisti uzrakstīt kādu dzejoli!»

Jaunākais Evijas singls ir dziesma «Upside-down», kuru viņa uzrakstījusi jau pagājušajā pavasarī: «Dziesma ir par ballītēm, par vēliem rītiem un brīvdienām. Tajā laikā visa iepriekšminētā manā dzīvē bija ļoti daudz, tādēļ par to uzrakstīju dziesmu,» skaidro Evija.

Evija fotosesijā ar jaunajām, siltajām un zaļajām zeķēm.
Evija fotosesijā ar jaunajām, siltajām un zaļajām zeķēm. Foto: Mārtiņš Otto

Nesen Evija savā īpašumā ieguva siltas, zaļas zeķes ziemai. Viņa piedalījās fotosesijā, sadarbojoties ar uzņēmumu «Cloudberry Factory».

Evijas Smagares CV:

Vecums: 20

Dzimtā pilsēta: Daugavpils

Attiecību statuss: Brīva

Šobrīd: «Mācos Kultūras Akadēmijā un radu mūziku. Baudu dzīvi!»

Plāno: «Turpināt attīstīt sevi mūzikā un atrast darbu.»

Mīļākā krāsa: «Man tādas nav, bet varētu būt oranža.»

Ekstrēmākā atmiņa: «Visa pagājušā vasara.»

Dienā pirms pasaules gala: «Tikšos ar draugiem un ēdīšu suši.»

Mīļākā filma: «Man ļoti patīk multfilmu seriāls «Family guy».»

Mīļākais mūziķis: «Bjorka»

Nekad negribētu: «Noslīkt.»

Visiem novēl: «Veiksmi. Tas ir kaut kas, kas ir ļoti nepieciešams.»

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu