Jubalts, Skudriņa, Šlēgelmilhs u.c. «Gandrīz ideālās vakariņās»! (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Oktobra pēdējā nedēļa TV3 raidījumā «Gandrīz ideālas vakariņas» tiks aizvadīta lieliskā veiksminieku kompānijā. Piecas talantīgas personības, kuras daudz sasniegušas profesionālajā dzīvē, izrādās, tikpat veiksmīgi uzvedas arī virtuvē un lieliski prot uzņemt viesus. Baudiet autobraucēja Haralda Šlēgelmilha, mūziķa Jāņa Jubalta, acu klīnikas vadītāja Fēliksa Lūkina, supermodeles Ilzes Pūgas un stila ekspertes Gundegas Skudriņas kompāniju.

Pozitīvākā nedēļa?!

Skatieties vienu no pozitīvākajām «Gandrīz ideālu vakariņu» nedēļām, kurā pie sevis ciemos gaidīs izcilais autobraucējs, kurš varētu braukt arī Pirmajā formulā - Haralds Šlēgelmilhs. Pie viņa viesos nāks «Prāta vētras» mūziķis Jānis Jubalts, «Lūkina acu klīnikas» vadītājs ķirurgs Fēliks Lūkins, supermodele, kas savos 17 gados bijusi neskaitāmos modes žurnālos, piedalījusies modes skatēs un fotosesijās Milānā, Ņujorkā un Tokijā un šobrīd ir arī «Riga Fashion Week 2012» seja, - Ilze Pūga, kā arī lieliska pasākumu organizatore, stila eksperte Gundega Skudriņa.

Foto: TV3

Jautri būs visiem!

Nebeidzama jautrība gaida ne vien pašus dalībniekus, bet arī TV3 skatītājus, jo šī kompānija izmēģina teju visu -

ātrums, izcili ēdieni, medicīniskas izklaides un kopīga staigāšana pa mēli.

Viens no dalībniekiem filmēšanas laikā pat paspēs aizbraukt komandējumā uz ārzemēm, savukārt vairākus vakarus ar ģitāru rokās viesus priecēs mūziķis J.Jubalts. Viņš, starp citu, raidījuma laikā par sevi uzzinās šo to jaunu. Jautrība šajā kompānijā nerims ne brīdi; filmēšanas beigās G.Skudriņa atzina: «Es jūtos kā pabijusi piecu dienu ceļojumā, jo iespaidu ir tik daudz, ka kopš pirmās filmēšanās liekas pagājusi vesela mūžība.» Pavisam iespējams, ka

pēc šīm vakariņām izveidosies arī kāds pārītis,

taču lai nu tā paliek intriga, ko, starp citu, vairāku vakaru gaitā uzkurināja paši dalībnieki.

Foto: publicitātes

Jauni iespaidi

Skatītāji, sekojot šai īpašajai «Gandrīz ideālu vakariņu» nedēļai, uzzinās, kā garšo vaniļas mērce, ja tai pievieno grapu, galdā tiks likta arī brieža gaļa, pašu ķertas foreles un mājas saldējums ar degošām sirdīm. Tam visam pa vidu būs iespēja paviesoties īstā akmens laikmeta maizes cepšanas ballītē, izrakt bedri ar ekskavatoru un uzspēlēt kērlingu.

Īpašās «Gandrīz ideālās vakariņas» no 29.oktobra veselas nedēļas garumā 18:00 TV3.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu