Kā zvaigznēm izdodas nenovecot un satriecoši izskatīties (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kāds ir brīnumainais noslēpums, ka pasaulē pazīstamas un pašmāju zvaigznes, gadiem ejot, nenoveco, bet izskatās gluži tāpat kā pirms gadiem divdesmit?

Protams, slavenības, kuru izskats, gadiem ejot, ir nevainojams, noveco tāpat kā mēs visi. Tā dabā ir iekārtots. Taču ir zvaigznes, kurām izdodas novecot nemanāmi. Tāpat slavenībām āda zaudē elastību un zobiem nodilst emalja. Tad kādā veidā zvaigznēm, uz kurām diendienā raugāmies TV ekrānā vai žurnālu lappusēs, izdodas saglabāt jaunību, it kā viņas lietotu kādu īpašu jaunības eliksīru vai regulāri apmeklētu plastikas ķirurgu? Bet varbūt viņu plānotājā atzīmētas vizītes pie kosmetologa un dietologa, un treniņi fitnesa zālē.

Lūk, cik brīnišķīgi vairāku gadu garumā izskatās Holivudas aktrise Demija Mūra, kurai šoruden apritēs 50 gadi. Turklāt žilbinošā dīva 2010. gadā izskatās krietni efektīgāk nekā 1994. gadā. Pie tā piestrādājuši gan plastikas ķirurgi, gan svarīgs ir pareizs grims. Demija gan pati atzinusi, ka viņas labā izskata noslēpums ir gaužām vienkāršs, jo drakonisku diētu vietā viņa izvēlas seksu.

Alīsija Silverstone
Alīsija Silverstone Foto: AFP/LETA/AP/Scanpix

Holivudas aktrise Alīsija Silverstone (36). Žilbinošā skaistule izskatās tieši tāpat kā pirms 22 gadiem.

Edvards Nortons
Edvards Nortons Foto: Reuters/Scanpix

Ne jau tikai sievietes, bet arī stiprais dzimums prot saglabāt jauneklību vairāku gadu garumā. Arī amerikāņu aktierim, režisoram un producentam Edvardam Nortonam (43) līdz šim tas lieliski izdevies. Turklāt Edvardam šobrīd ir mazāk grumbu, nekā tās redzamas 1997. gada fotouzņēmumos. Kā viņam izdodas tik veiksmīgi «nogludināt» grumbas?

Sofija Rotaru
Sofija Rotaru Foto: RIA Novosti/Scanpix

Arī Krievijas šovbiznesa zvaigznes, kuras jau sasniegušas cienījamu vecumu, izskatās tāpat kā jaunībā. Dziedātāja Sofija Rotaru, gadiem ejot, nenoveco un turpina mirdzēt pie Krievijas šovbiznesa debesīm. 60 gadus vecā Rotaru vizuāli izskatās tāpat kā pirms 30 gadiem. Protams, ne viens vien Krievijas medijs aprakstījis Rotaru plastiskās operācijas, pēc kurām dziedātāja teju vai zaudējusi balsi.

Elija Vuds
Elija Vuds Foto: AP/Reuters/Scanpix

Nenoveco arī eposa «Gredzenu pavēlnieks» («The Lord of the Rings») zvaigzne Elija Vuds (31), kurš vizuāli izskatās tāpat kā pirms desmit gadiem, neviena grumbiņa nav izveidojusies šo gadu laikā.

Dženifera Anistone
Dženifera Anistone Foto: AP/Reuters/Scanpix

Amerikāņu kinoaktrise Dženifera Anistone (43) izskatās nevainojami vairāku gadu garumā. Kā aktrise debitēja populārajā amerikāņu seriālā «Draugi», tā arī viņa saglabājusi savu jaunību. Divdesmit gadu laikā it nekas nav mainījies Anistones izskatā. Aktrise ļoti nopietni uztur sevi fiziskajā formā un vairākas dienas nedēļā apmeklē sporta nodarbības.

Halle Berija
Halle Berija Foto: AP/Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Halle Berija (46) arī nezaudē savu žilbinošo skaistumu un saglabājusi nevainojamu formu.

Žaklīna Cinovska
Žaklīna Cinovska Foto: LETA/sejas.lv

Te jāpiemin arī pašmāju šarmantā režisore un producente Žaklīna Cinovska, kura, gadiem ejot, ir tikpat pievilcīga un lieliskā formā. Lieki atgādināt, cik satriecoši izskatās Cinovskas kājas. Turklāt jau iepriekš rakstījām par Cinovskas peldēm agrā pavasarī ledainajā jūras ūdenī.

Olga Rajecka
Olga Rajecka Foto: LETA

Arī latviešu estrādes dīva Olga Rajecka var lepoties ar savu jauneklību, ko viņa spējusi saglabāt daudzu gadu garumā. Dziedātāju iemīlējušas vairākas paaudzes, jo enerģija no Rajeckas staro ik uz soļa. Turklāt dziedātāja joprojām var atļauties mini, kas lieliski izceļ viņas slaidās kājas.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu