Metjū Fokss: «Nekad neesmu iesitis sievietei» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Pēdējā gada laikā aktieris Metjū Fokss vairākas reizes ir saskāries ar likuma sargiem. Viņš tika apsūdzēts par braukšanu dzērumā pie automašīnas stūres un sievietes piekaušanu. Noguris no baumām par sevi, viņš nolēma intervijā žurnālam «Men's Fitness» kliedēt negatīvās cilvēku runas un domas.

«Tas bija garš un grūts gads. Pār mani nāca liels negatīvisms no cilvēkiem, kuri nav pat tuvu tam, lai zinātu, kāds es esmu patiesībā. Visos 46 gados, kurus dzīvoju uz šīs planētas, es nekad neesmu iesitis sievietei. Nekad neesmu to darījis un nekad nedarīšu. Tomēr viens apgalvojums par mani ir patiess – es tiešām tiku arestēts par braukšanu dzērumā.»

Metjū Fokss kadrā no seriāla "The Lost".
Metjū Fokss kadrā no seriāla "The Lost". Foto: SCANPIX SWEDEN

Fokss ir gatavs tam, ka daudzi viņam neticēs. Par gadījumu, kad viņš it kā piekāvis sievieti, autobusa vadītāju, Metjū teic: «Es domāju, ka vēl atradīsies daudz cilvēku, kuri būs pārliecināti, ka tā ir patiesība.»

Par braukšanu dzērumā viņš saka: «Es esmu gatavs ar jums saderēt uz jebkādu summu, ka vairs nesēdīšos pie automašīnas stūres pat pēc vienas glāzes alkohola.»

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu