Dailes teātrī svinēs aktiera Andra Bērziņa 60.jubileju (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dailes teātrī šovakar plkst.19 tiks svinēta aktiera Andra Bērziņa 60.jubileja, kurā pēdējo reizi izskanēs programma «Miers un bērziņš!», informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Papildus koncertam jubilārs saviem skatītājiem dāvās īpašu muzikāli dzejisku velti, reizē ielūkojoties arī aktiera radošās dzīves līkločos.

Programma «Miers un bērziņš!», kas rakstīta Dailes teātra aktieru trio Bērziņam, Harijam Spanovskim un Jānim Paukštello, šovakar Dailes teātrī izskanēs pēdējo reizi. Uz skatuves satiksies maestro Raimonds Pauls, aktrises Ieva Pļavniece, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ērika Eglija un Inita Dzelme, kā arī Raimonda Paula vārdā nosauktais ceremonijorķestris, kurā trombonu spēlē tenors Lauris Amantovs, saksofonu - Raivo Stašans, trompeti - Normunds Piesis, klarneti - Indriķis Veitners, akordeonu - Marko Ojala, sitamos instrumentus - Māris Briežkalns, tubu - Roberts Brands un altu - Ainārs Vilde.

Koncertprogrammas režisors ir Valdis Liepiņš, orķestra muzikālais vadītājs - Vilde, bet muzikālais konsultants - Juris Vaivods.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu