Liene Brikouska iziet sabiedrībā ar mīļoto vīrieti (48)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Atklājies, kas ir radio «Capital FM» ētera balss un jaunās dziedātājas Lienes Brikouskas mīļotais vīrietis. Interneta vidē ir publicēta bilde, kurā pāris mīļi pavada vakaru pidžamu ballītē.

Pēdējā laikā Liene Brikouska nebeidz pārsteigt savus atbalstītājus ar jaunumiem – nesen viņa uzsāka darbu bārā, nomainīja frizūru, sociālajos tīklos izteica vēlmi palielināt savas krūtis un vasarā prezentēja jaunu videoklipu roķīgajai dziesmai «Paga», kuru ierakstīja kopā ar puišu grupu «Hygs».

Tas, ka Lienes dzīvē ir jauns vīrietis, ir liels pārsteigums vairumam cilvēku, jo pasākumos viņa vienmēr ieradās viena vai ar draugiem, kā arī sociālajos tīklos neatklāja, ka satikusi savu otro pusīti.

Dzīvesstila portāls «Sejas» atklājis, ka Lienei jau kādu laiku ir romantiskas attiecības ar Aleksandru, kurš strādā uzņēmumā «3Cuba» par radošo direktoru un grafisko dizaineri. Bildē pāris redzams mīļi apķēries pidžamu ballītē.

Lienes Brikouskas jaunākā dziesma un videoklips, kurš tapis sadarbībā ar puišu grupu «The Hygs»:

Komentāri (48)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu