Denijs de Vito krāpis sievu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Nesen sabiedrību šokēja vēsts, ka aktieris Denijs de Vito šķiras no savas sievas Rī Perlmanes, ar kuru laulībā nodzīvoja 30 gadus. Šķiršanās iemeslu var tikai minēt, bet nav izslēgts, ka vainīga ir Denija neuzticība sievai.

Viens no filmēšanas grupas darbiniekiem, kurš kopā ar Deniju de Vito strādāja 1992. gadā, kad tika uzņemta filma «Hoffa», atklājis, ka Denijam bijis romāns ar kādu jaunu aktrisi, kuru viņš solījis padarīt slavenu. Darbinieks teicis: «Ļoti žēl. Viņa bija skaista un jauna. Protams, ka viņa piekrita kaut kādām saistībām ar Deniju de Vito, jo cerēja, ka kļūs par zvaigzni.

Pasaules kino zvaigzne Silvestrs Stalone (pa kreisi) kopā ar Deniju de Vito.
Pasaules kino zvaigzne Silvestrs Stalone (pa kreisi) kopā ar Deniju de Vito. Foto: SCANPIX SWEDEN

Denijs savam limuzīna šoferim lika vadāt viņus pa pilsētu, kamēr viņi uz aizmugurējā mašīnas sēdekļa maigojās, līdz mirklim, kad abi devās uz Denija dzīvokli.» Tāpat informācijas avots atklāj, ka visa filmēšanas grupa esot to zinājusi: «Man bija neērti Rī un tās meitenes priekšā.

Tā meitene bija tikai naivs bērns no Pitsburgas.

Bija skumji noskatīties uz to, kā viņa tēloja, ka viņai Denijs patīk, lai gan iemesls bija tas, ar ko viņš nodarbojās. Un vēl sliktāk ir tas, ka Denijs izmantoja neaizsargātu meitenes.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu