Slavenības bauda modi un izklaidējas klubā (41)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

«Sky&More» atkal noticis modes šovs «Fashion&Show», kurā pulcējās Latvijā pazīstami cilvēki. Pēc pasākuma apmeklētāji tika aicināti uz ballīti klubā «Coyote Fly». Dejotāja Aleksandra Kurusova teic: «Man patika apģērbi, bet es esmu «piekasīga» apaviem.»

Pagājušajā piektdienā Latvijas uzņēmēji un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki pulcējās modes šovā «Fashion&Show», kur apskatīja pasaulē zināmu zīmolu jaunās apģērbu kolekcijas, kā arī baudīja Stīva Edvardsa muzikālo priekšnesumu. Viens pēc otra viesi kāpa uz sarkanā paklāja, fotografējās un devās malkot šampanieti, līksmojot modes skates laikā. Pasākumu apmeklēja arī dizaineri Mārtiņš Pūpols un Dāvids, radiogeiša Ieva Adamss, dejotāja Aleksandra Kurusova, uzņēmēja Santa Kola un citi.

Šogad "Fashion&Show" modes skatē apmeklētājus priecēja iespaidīgi priekšnesumi.
Šogad "Fashion&Show" modes skatē apmeklētājus priecēja iespaidīgi priekšnesumi. Foto: Sejas.lv

Kurusova dzīvesstila portālam «Sejas» atklāj savu viedokli par piektdienas vakarā redzēto: «Man patika meiteņu drēbes, bet es esmu «piekasīga» apaviem. Tas man ir ļoti svarīgi. Es nezinu kāpēc, bet mani tie apavi neuzrunāja. Es visu laiku skatījos uz tiem un gribēju ieraudzīt kaut ko interesantu vai īpašu – kaut ko tādu, ko es varētu sev nopirkt. Neko tādu neredzēju, neesmu sev neko atradusi, bet rudens apģērbu vidū bija lietas, kuras es sev varētu piemeklēt.» Protams, ka dejotāja pamanīja arī skates šovu, kurā uzstājās vairāki puiši un meitenes: «Dažus no tiem puišiem pazīstu. Bija «forši» un interesanti, bet gribējās, lai šovs ir garāks un ir kaut kāds labs nobeigums. Nesapratu, kad ir beigas. Man bija sajūta, ka ideja nav pabeigta, bet tāpat bija forši – kas nav par daudz, tas ir labi.» Dejotājai likās, ka pagājušā gada «Fashion&Show» priekšnesums bija vairāk piesātināts ar notikumiem.

Modes skates apmeklētāji tika aicināti uz neformālu ballīti «Coyote Fly», kur jautri pavadīja laiku dvīnes Drozdovičas, dīdžejs, dziedātājs un modelis Markus Riva, Lauris Busulis ar mīļoto sievieti, kā arī aiz bāra lēja dzērienu Liene Brikouska. «Man ļoti patika. Vienmēr ir ļoti liels prieks piedalīties. Tā kompānija vienmēr uztaisa ļoti labu šovu – interesantu un Latvijā nebijušu,» teic Markus Riva.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu