Bentley un Lamborghini atliks SUV izlaišanu (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lamborghini

Grezno SUV automobiļu Bentley EXP 9 F un Lamborghini Urus sērijveida versijas dienas gaismu tik ātri vis neieraudzīs. Par to, atsaucoties uz abiem projektiem tuvu stāvošām personām, vēsta Reuters.

Galvenais iemesls, kādēļ Bentley atliek sava pirmā SUV izlaišanu un Lamborghini atgriešanos šajā segmentā pārceļ uz vēlāku laiku, ir krīze Eiropā, kas negatīvi iespaido abu uzņēmumu mātes koncernu Volkswagen.

Galīgais lēmums par Bentley EXP 9 F un Lamborghini Urus izlaišanu vai tās atlikšanu var tikt pieņemts 27.novembrī, kad Volkswagen padome pārskatīs plānotos izdevumus jaunu modeļu izstrādei, jauna aprīkojuma iegādei un rūpnīcu būvniecībai, vēsta Motor.ru.

Tai pašā laikā Reuters aptauja liecina, ka lēmums atlikt grezno apvidnieku izlaišanu uz mazliet vēlāku laiku, ir pareizs un pamatots - eksperti ir pārliecināti, ka krīzes laikā šādiem auto nebūs pietiekama noieta.

Tikmēr Bentley un Lamborghini, lai arī zaļā gaisma no Volkswagen koncerna vadības vēl nav saņemta, turpina EXP 9 F un Urus izstrādi.

Bentley apvidnieka konceptuālā versija dienas gaismu ieraudzīja šā gada martā Ženēvas auto izstādē. Šim auto ir pilnpiedziņa, 600 zirgspēkus un 800 Nm spēcīgs W12 benzīna motors un astoņu pakāpju automāts. Par to, vai šie agregāti šādā kombinācijā perspektīvā nonāks arī līdz sērijveida modelim (sākotnēji bija plānots, ka tas ražošanā nonāks 2014.gada nogalē), informācijas nav.

Lamborghini Urus pasaules pirmizrāde notika Pekinas auto izstādē aprīļa beigās. Attiecībā uz šo auto Lamborghini bija visai noslēpumaini, publiski atklājot tikai to, ka jaudas būs gana – varot rēķināties ar vismaz 600 zirgspēkiem. Tāpat itāļu uzņēmums sola, ka šis auto būs vieglākais savā klasē un spēs nodrošināt nepārspējamu dinamiku, kā arī efektivitāti (lasi: ekonomiskumu).

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu