«Stouniem» jauna dziesma, Glastonberijas baumas (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izskatās, ka Glastonberijas festivāla rīkotājam Maiklam Īvisam (Michael Eavis) skaitlis 13 var izrādīties īpaši laimīgs! Šogad viņš ticis tālāk nekā jebkad, lai panāktu «The Rolling Stones» dalību Glastonberijas festivālā. Nākamgad grupa «The Rolling Stones» svin 50 gadu jubileju.

Vakar Miks Džegers (Mick Jagger), Ronijs Vuds (Ronnie Wood), Kīts Ričardss (Keith Richards) un Čārlijs Vatss (Charlie Watts) laida klajā savu jauno un pēdējos gados izcilāko skaņdarbu «Doom and Gloom», un sabiedrībā jau ir izskanējušas ziņas, ka nākamā gada jūnijā uz piramīdas skatuves kā Glāstonberijas festivāla «hedlaineri» varētu kāpt tieši viņi, lai izpildītu dziesmas no jaunā albuma, kā arī savus klasiskos hitus.

Maikls Īviss izmisīgi cenšas panākt grupas uzstāšanos 2013. gada festivālā. Tā, visticamāk, ir viņu pēdējā koncerttūre. Nenoliedzami, ka festivāls būtu lielisks veids, kā atzīmēt grupas 50. jubileju. Tiek ziņots, ka grupa gatavojas vairākiem koncertiem, taču tik svarīgus lēmumus kā šis vēlas atstāt uz pēdējo minūti.

«Dabūt apstiprinājumu no visiem grupas vīriem ir sarežģīti,»

saka Īviss. «Turklāt šobrīd viņi ir bez menedžera, kas atbildētu par dzīvajiem koncertiem. Tas situāciju nepadara vienkāršāku, bet ir liela iespēja, ka 2013. gadā viņi tomēr spēs ierasties.»

Tie, kas nevēlēsies doties uz ļaužu pārpilno festivālu, var mierīgi uzelpot, jo pirmdien grupa apstiprinās virkni koncertu Londonā un Ņujorkā.

«The Rolling Stones» nav vienīgā grupa, kuras apstiprinājumu gaida Maikls un viņa meita un līdzorganizatore Emīlija. Kā hedlaineri grupas «The Rolling Stones» atteikuma gadījumā varētu tikt uzaicināti puiši no «Mumford and Sons». 2011. gadā viņi spēlēja kā otrie uz citas skatuves, taču pāris mēnešus vēlāk kļuva plaši pazīstami Atlantijas okeāna abās pusēs ar savu tikko izdoto albumu «Babel».

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu