Puzikovs staigā laka kurpēs, bet Bindemanis kedās (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Sabiedrībā populāri šovbiznesa darboņi tirdzniecības centrā «Domina Shopping» izstādījuši savus mīļākos ikdienas un skatuves apavus. Nikolaja Puzikova laka kurpes dziedātājam nesušas veiksmi, un ar tām viņš startējis divos TV šovos, savukārt multimākslinieks Kaspars Bindemanis lielākoties staigā tikai kedās, bet ugunīgā Samanta Tīna izvēlas elegantas augstpapēdenes.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātājs Nikolajs Puzikovs izstādē izrāda savas iecienītākās laka kurpes, ar kurām viņš piedalījies divos TV šovos un triumfējis ar dziesmu «Dievs tevi mīl» uz «Muzikālās bankas» skatuves Ventspilī. «Man jau tas stils ir daudzveidīgs, bet ja es ģērbjos klasiska stila apģērbā, tad pieskaņoju laka kurpes. Apavi ir neatņemama skatuves sastāvdaļa. Laka kurpes ir pašas labākās, it sevišķi tad, ja ir daudz koncertu un uzstāšanos, jo šie apavi ir ļoti praktiski, tos nevajag daudz tīrīt. Ar lupatiņu var notraust putekļus un kurpes spīd. Laka kurpes ir stilīgas un ērtas,» stāsta Puzikovs, kurš valkā 42. izmēra apavus.

Dziedātājs Nikolajs Puzikovs
Dziedātājs Nikolajs Puzikovs Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Dziedātāja ikdienas apavi atšķiras no skatuves apaviem. «Ikdienā es staigāju kedās vai zābakos. Ar kurpēm pa ielu ļoti reti pārvietojos,» viņš stāsta. Nikolajs novērojis, ka ārzemēs ļoti liela nozīme tiek pievērsta apaviem, kur par cilvēku spriežot tikai pēc apaviem.

«Man patīk kvalitatīvi un ērti apavi. Tad jau labāk iegādājos dārgus, bet kvalitatīvus apavus un zinu, ka tie man kalpos ļoti ilgi. Pirms trim gadiem nopirku zābakus, kas vēl šodien labi izskatās. Toreiz iztērēju naudiņu, bet nenožēloju, jo tas bija labs pirkums. Manā garderobē gan nav apavu, kas ir dārgāki par 100 latiem. Apavus pērku tikai Latvijā,» viņš stāsta.

Savukārt multimākslinieks Kaspars Bindemanis izstādē piedāvā apskatīt savas «Converse» kedas. «Godīgi sakot, kopš esmu pievērsies vegānismam, kedas ir vienīgie apavi, kādos es staigāju,» sarunā ar «Sejām» teic multimākslinieks, kurš vairs nestaigā ādas apavos.

«Kad braukšu uz Barselonu, tad es tā nopietnāk atkal piestrādāšu pie apavu iegādes,» piebilst Bindemanis. Viņa garderobē lielākoties ir trīs krāsu 47. izmēra kedas – melnas, baltas un melnbaltas. «Latvijā man ir viegli atrast sava izmēra kedas, bet Spānijā ir grūtāk. Es nopirku oriģinālās «Nike» 48. izmēra zeķes, bet nevarēju tās dabūt kājās,» piedzīvoto atgadījumu atminas Bindemanis.

Multimākslinieks Kaspars Bindemanis
Multimākslinieks Kaspars Bindemanis Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Pa māju viņš staigā «krokšos», bet vasarā izvēlas «jēzenes», taču ziemu un vasaru Kaspars tomēr ir uzticīgs kedām.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu