Latvijas kinoteātros Vudija Alena jaunākā filma (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 12.oktobrī Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos režisora Vudija Alena (Woody Allen) filma «Romai – ar mīlestību» («To Rome With Love»). Taču jau no otrdienas, 9.oktobra, vēl pirms filmas regulārajiem seansiem Rīgas kinoteātri «Cinamon» un «Multikino» skatītājiem piedāvā ziņkārīgo seansus (seansu laiki ir publicēti kinoteātru mājas lapās).

Izcilais un godalgotais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par «mūžīgo pilsētu» - Romu. Pēc panākumus guvušajām lentēm «Vikija Kristīna Barselona» un «Pusnakts Parīzē» seko romantiska komēdija «Romai - ar mīlestību», kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna. «Romai – ar mīlestību» ar lieliskiem panākumiem nupat tika demonstrēta festivālā «Baltijas Pērle».

Filmas regulārie seansi Rīgas kinoteātros «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino» tiek demonstrēti no piektdienas, 12.oktobra.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu