Torija Spellinga grūtniecības laikā gandrīz nomirusi (36)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Torija Spellinga atklāj, ka savas pēdējās grūtniecības laikā gandrīz aizgājusi mūžībā.

Sešas nedēļas pēc Torijas jaunākā bērna Finna Deivija Makdermota piedzimšanas 39 gadus vecā aktrise atklāj noslēpumu, kuru centās noslēpt no saviem faniem. Divdesmitajā grūtniecības nedēļā Spellinga no rīta pamodusies un atklājusi biedējošu faktu –

starp viņas kājām plūda asins straumes.

Spellinga tika nogādāta Losandželosas slimnīcā, kur viņai tika konstatēta diezgan reta slimība «Placenta previa». Placenta ir pagaidu orgāns, kurš izveidojas, lai no mātes uz augli nogādātu skābekli un barības vielas. Torijai slimība «Placenta previa» bija smagā stāvoklī, kas nozīmē, ka placenta ir aizsegusi dzemdes atveri. Šāds stāvoklis var izraisīt masveida iekšējo orgānu asiņošanu.

Aktrise Torija Spellinga ar savu vīru Dīnu Makdermotu 2011. gadā.
Aktrise Torija Spellinga ar savu vīru Dīnu Makdermotu 2011. gadā. Foto: AP/Reuters/Scanpix

«RadarOnline» raksta, ka viens no slimības cēloņiem varētu būt tas, ka Spellingai tā bija jau ceturtā grūtniecība. Torijai ar vīru Dīnu Makdermotu jau bija trīs bērni - piecus gadus vecais dēls Līems, četrus gadus vecā meita Stella un desmit mēnešus vecā meita Hetija. Tāpat tika spriests, ka iemesls varēja būt tas, ka bija pagājis tikai viens mēnesis, kopš Hetijas piedzimšanas, kad Torija atkal palika stāvoklī.

Situācija gandrīz nonāca līdz tam, ka

ārsti būtu spiesti aizliegt Spellingai turpināt iznēsāt bērnu,

lai glābtu viņas pašas dzīvību. «Tas bija sirreāli. Es visu laiku domāju, ka nevaru atstāt trīs bērnus bez sevis,» stāsta Torija.

Ārsti noteica Spellingai četru mēnešu gultas režīmu. Pēc deviņiem asiņošanas gadījumiem Finns piedzima Torijas grūtniecības 37. nedēļā. Šā gada 30. augustā Finns Deivijs Makdermots nāca pasaulē kā veselīgs bērns. Trīs nedēļas pēc Finna dzimšanas Spellingai tika konstatēti iekšējo orgānu bojājumi un viņa tika nogādāta slimnīcā, kur tika veikta ārkārtas operācija. Tagad, kad Torija esot mājās, viņa teikusi, ka ir guvusi zināmu pieredzi, bet viņas mērķis bijis turēt rokās veselīgu bērnu. Tas piepildījies.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu