Aizej apskaties, kā izskatās Visums!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aldis Zariņš

Kafejnīcā «Get Smart Cafe» (Lāčplēša ielā 43/45) atklāta mākslinieka Alda Dobenberga personālizstāde «Visums». Tajā apskatāmi mākslinieka pēdējā gada laikā tapušie gleznojumi par Visuma tēmu, mīļākie zvaigznāji, sapņi un pārdomas saistībā ar šo tēmu.

Aldis Dobenbergs ir pazīstams ne vien Latvijā, bet arī ārpus tās. Māksliniekam bijušas vairāk nekā 40 personālizstādes, un viņš piedalījies 90 grupu izstādēs. Mākslinieka darbi atrodas Latvijas valsts kolekcijās, kā arī aizceļojuši uz Poliju, Krieviju, Zviedriju, Franciju, Angliju, Japānu, Vāciju, ASV un Norvēģiju, pabijuši starptautiskajās izstādēs Somijā, Francijā, Vācijā, Anglijā u.c.

Atklāšanā pulcējās mākslinieka tuvākie draugi un mākslas mīļotāji. Pasākumā par muzikālo gaisotni parūpējās mākslinieka draugi ar saviem veltījumiem, un akustisko koncertu ar savu grupu sniedza Anita Intaite jeb Košā, kura arī savā mūzikā pieskaras Visuma tēmām un sajūtai.

Mākslinieka izstādi var apskatīt viesmīlīgajā «Get Smart Cafe» līdz 18.oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu