Dartz piedāvā ar čūskādu apvilktu Bentley (48)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dartz.fr

Latvijas luksusa bruņumašīnu ražotājs «Dartz» piedāvā pārdošanā ar čūskādu apvilktu automašīnu «Bentley GT», vēsta britu mediji.

«Dartz» čūskādas automašīna «Bentley Continental GT SS» radīta par godu nākamajam Čūskas gadam pēc ķīniešu kalendāra.

Automašīna ar čūskas ādu apvilkta no ārpuses, kā arī čūsku āda izmantota salona dizaina apdarē.

Mašīnas apdarē izmantotā āda iegūta no čūskām, kas speciāli audzētas ādas ieguves industrijas čūsku audzētavās.

Savukārt dzīvnieku mīļotājiem «Dartz» piedāvā mašīnu apvilkt ar presētu mākslīgo ādu, kas izskatās kā čūskāda.

Foto: Dartz.fr

Automašīnas apvilkšana ar ādu maksā no 12 000 ASV dolāru, papildu 200 000 dolāru, kas jāsamaksā par «Bentley GT» iegādi.

«Mēs esam pārliecināti, ka čūskādas auto būs 2013.Čūskas gada populārākais auto,» sacīja «Dartz» vadītājs Leonards Jankelovičs.

Reperis The Game nopērk ar ādu apvilktu Ferrari

Ideja par automašīnas apvilkšanu ar ādu «Dartz» aizguvusi no amerikāņu repera «The Game», kas šogad pasūtīja ādas apdari viņa automašīnai «Ferrari F430».

Pārklājums nav 100% īsta āda, bet ādas un vinila apvienojums, lai ideāli piegulētu automašīnas virsbūvei.

Sākotnēji par ekskluzīvo automašīnu pavēstīja «Dartz», atklājot, ka kāds Franču Rivjērā dzīvojošs anonīms klients pasūtījis savu sapņu automašīnu.

Foto: Dartz.fr

«Viens no mūsu ļoti turīgajiem klientiem vēlējās ādas ārējo apdari un mēs zinājām, ka varam to paveikt,» skaidroja «Dartz» īpašnieks Leonards Jankelovičs.

«Trim maniem darbiniekiem automašīnas apdare ar ādu aizņēma 16 darba dienas. Ierodoties pēc automašīnas, klients bija ļoti priecīgs,» sacīja Jankelovičs.

«Dartz» īpašnieks diskrēti atteicās izpaust darījuma summu un automašīnas īpašnieku, taču kompānijas klients nav noturējies un palielījies ar savu auto tviterī.

Atklājies, ka «Dartz» klients ir amerikāņu reperis «The Game», kuram neparastais auto izmaksājis 200 000 ASV dolāru (114 800 latu).

«Tikko iztērēju visu savu koncerta honorāru (200 000 dolāru) par ādas »Ferrari 430«. Skaidrā naudā! Varbūt es to rīt nožēlošu,» tvītoja reperis.

«The Game» arī pievienojis fotogrāfiju, kurā viņš redzams ar savu «ādas automašīnu» («http://instagram.com/p/M89WUnmop7/»).

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu