Kā ietaupīt naudu un ģērbties ekskluzīvi (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Apgāds «Zvaigzne ABC»» laidis klajā mūziķes Ilzes Kalves grāmatu «Apģērba radoša pārveidošana», informē apgāda reklāmas un mārketinga daļa. Grāmata stāsta par to, kā vienkārši un bez lieliem finansiāliem līdzekļiem pārveidot un uzlabot gan vecas, mīļas drēbes, gan padarīt unikālu tikko iegādātu apģērbu.

Apģērba pārtapšana ir redzama soli pa solim un ilustrēta ar krāšņām fotogrāfijām un saprotamiem paskaidrojumiem - tā, lai būtu pa spēkam ne tikai pieredzējušām rokdarbniecēm, bet arī iesācējām, kurām nav pieejama ne šujmašīna, ne overloks.

Grāmata piedāvā 25 idejas, kā pārveidot topus, svārkus, kleitas, bikses un pat somas.

«Apģērba radoša pārveidošana»
«Apģērba radoša pārveidošana» Foto: foto no grāmatas


«Tā nu gluži nav, ka sāku šūt krīzes laikā,» stāsta grāmatas autore. «Viss sākās sen atpakaļ skolas gados, kad manas klasesbiedrenes mēdza apspriest to, kas man mugurā, secinot, ka man vispār nav gaumes, jo vilku vienu un to pašu. Bet man taču nekā cita nebija.

Vienīgā iespēja bija mēģināt no pavalkātajām drēbēm sašūt ko jaunu.

Tā nu, liekot lietā izdomu, pamazām ne tikai iemācījos šūt, bet arī pārveidot gandrīz jebkuru apģērba gabalu. Kopš tā laika varu atļauties valkāt unikālu apģērbu, kā radīšana patiesībā nemaksā gandrīz neko.»

Kalve plašākai sabiedrībai ir vairāk pazīstama kā 90.gadu deju mūzikas grupas «Pamatinstinkts» līdere, klubu hita «Riga Nights» autore un viena no disko dīvas Amandas Līras Eiropas valstīs izdotā albuma «Brief Encounters: Reloaded» producentiem. Viņas raksti par apģērbu pārveidošanu ir lasāmi presē.

«Apģērba radoša pārveidošana»
«Apģērba radoša pārveidošana» Foto: publicitātes

www.ilzekalve.lv

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu