Ibrahimovičs: Mesi nav pelnījis «Zelta bumbu» (23)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahimovičs paudis pārliecību, ka argentīnietis Lionels Mesi nav pelnījis saņemt vēl vienu «Ballon d'Or» trofeju jeb «Zelta bumbu».

«Zelta bumba» pienākas gada labākajam futbolistam pasaulē.

Ibrahimovičs izteicies, ka viņa bijušais komandas biedrs Spānijas superklubā «Barcelona» aizvadījis fantastisku individuālo sezonu, taču komandas sasniegumi nav bijuši tik spīdoši.

«Viņš «Zelta bumbu» ieguvis jau trīs reizes. Šeit ir jautājums, vai ar šo balvu atalgo individuālo vai komandas darbu? Ksavi Ernandess joprojām spēlē augstā līmenī, Andresam Injestam bija lieliska sezona. Viņi abi triumfēja arī Eiropas čempionātā Spānijas izlases rindās, kamēr Mesi nav uzvarējis neko, izņemot Spānijas Karaļa kausa izcīņā. Viņš «Ballon d'Or» ieguvis jau trīs reizes, pienākusi kārta kādam citam,» savu nostāju atklāj Ibrahimovičs.

Ibrahimovičs, kurš šosezon pārstāv Parīzes futbola grandu «Saint-Germain» no Francijas, ar Mesi kopā spēlēja 2009./2010. gada sezonā.

Mesi šā gada janvārī kļuva tikai par otro futbolistu vēsturē, kurš «Zelta bumbu» ieguvis trīs gadus pēc kārtas. Iepriekš to paveica pašreizējais Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) prezidents Mišels Platinī, kurš par gada labāko futbolistu tika atzīts 1983., 1984. un 1985. gadā.

«Zelta bumbas» ieguvējs tiek noteikts, saskaitot žurnālistu, spēlētāju un treneru balsis.

Šāgada «Zelta bumbas» ieguvēja vārds tiks paziņots nākamā gada janvārī Cīrihē.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu