Līams Nīsons savāc 50 miljonus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Izcilus panākumus Ziemeļamerikas kinoteātros pirmajā nedēļas nogalē guvis jaunais trilleris «Nolaupītā 2» («Taken 2») ar aktieri Līamu Nīsonu (Liam Neeson) galvenajā lomā, savukārt pārējiem jaunumiem padevies vājāks starts par gaidīto, ziņo «kinokino.lv».

Filma «Nolaupītā 2» iekasējusi 50 miljonus (visu laiku trešais labākais rezultāts, skatot oktobra mēnešus), kas ir labākais rezultāts vismaz pēdējā mēneša laikā. Izcils rezultāts, un kopsummā noteikti vajadzētu tikt pārsniegtiem 100 miljoniem.

Anotācija: Gadu pēc meitas nolaupīšanas Parīzē pensionētam slepenā dienesta aģentam Braienam Milzam (Līams Nīsons) atkal nākas iesaistīties darbībā. Sagrautās mafijas biedru radinieki zvēr viņam atriebties, un šoreiz briesmas draud visai Braiena ģimenei.

Latvijā filma no 12.oktobra.

Galvenajā lomā 60 gadus vecais Līams Nīsons. Ziemeļīrijā dzimušais aktieris tēlojis Stīvena Spīlberga «oskarotajā» drāmā par holokaustu «Schindler's List», kā arī Džordža Lukasa «Star Wars: The Phantom Menace». Nīsons kļuva plašāk pazīstams 1990.gadā ar lomu fantastikas filmā «Darkman».

Līams Nīsons
Līams Nīsons Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Uz otro vietu noslīdējusi animācijas filma «Viesnīca Transilvānija» («Hotel Transylvania»). Šoreiz iekasēti 26,3 miljoni, tātad ieņēmumu kritums bijis stabili zem 50%. Kopumā desmit dienās iekasēti jau aptuveni 75 miljoni.

Trešajā vietā ierindojas muzikālā filma «Pirmklasīgās» («Pitch Perfect»), kura šoreiz iznāca uz plašāka ekrānu skaita. Iekasēti 14,7 miljoni. Galvenajās lomās Anna Kendrika (Anna Kendrick) un Britānija Snova (Brittany Snow),

Ceturto vietu ieņem augsti novērtētais zinātniskās fantastikas trilleris «Laika cilpa» («Looper») ar Brūsu Vilisu (Bruce Willis) un Džozefu Gordonu Levitu (Joseph Gordon-Levitt) galvenajās lomās (12,2 miljoni). Kopumā šī filma pirmajās desmit dienās iekasējusi ap 40 miljoniem.

Zināmu vilšanos sagādāja Tima Bērtona (Tim Burton) animācijas filma «Frankenkrancis» («Frankenweenie»). Iekasēti vien 11,5 miljoni, kas nav ļoti slikts rezultāts, zinot filmas specifiku, taču nav saucams arī par labu. Tā noslēdz pirmo piecnieku.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu