Latvijas džudistiem divas godalgas Pasaules kausa posmā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Godalgas Minskā notikušajā Pasaules kausa posmā sestdien izcīnīja Latvijas džudo cīkstoņi Viktors Reško un Vadims Lando.

Abiem startējot svara kategorijā līdz 100 kilogramiem, Reško izcīnīja otro vietu, bet Lando ieguva trešo vietu.

Reško ceļā līdz finālam pietika ar divām uzvarām divās cīņās, tomēr izšķirošajā duelī viņš piekāpās Džeimsam Ostinam no Lielbritānijas. Savukārt Lando pēc zaudējuma pusfinālā Ostinam mačā par trešo vietu uzvarēja citu Latvijas pārstāvi Artūru Ņikiforenko, kurš pēc zaudējuma savā apakšgrupā veiksmīgi cīnījās gandarījuma turnīrā.

Savukārt svara kategorijā līdz 81 kilogramam Artēmijs Naumovs ierindojās dalītā piektajā vietā. Pēc zaudējuma savā apakšgrupā viņš gandarījuma turnīrā tika līdz cīņai par bronzu, tomēr tajā piekāpās Jevgēņijam Salejevam no Igaunijas.

Citviet svara kategorijā līdz 66 kilogramiem jau pēc pirmās cīņas dalība sacensībās noslēdzās Dmitrijam Haratjanam, svara kategorijā līdz 73 kilogramiem tāds pats liktenis piemeklēja Dmitriju Fedosejenkovu, bet svara kategorijā līdz 90 kilogramiem divus zaudējumus divās cīņās cieta Andrejs Tomašovs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu