Duffy izglābj kaimiņus no ugunsgrēka

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Drosmīgā popzvaigzne Duffy skrēja pie kaimiņu durvīm un klauvēja, lai brīdinātu par dūmiem, kurus ieraudzīja savā 12 miljonus eiro vērtajā dzīvoklī.

Mohamads Razaks, kurš dzīvo vienā mājā ar Duffy, aprakstījis, kā dziedātāja vairākkārt klauvējusi pie viņa durvīm ap plkst. 19:00 iepriekšējā vakarā. Viņa to darījusi uzreiz, kad pamanījusi dūmus savos luksusa apartamentos.

Mohamads stāsta, ka Velsas dziedātāja piezvanījusi ugunsdzēsējiem no viņa dzīvokļa un skrējusi klauvēt pie citu kaimiņu durvīm, pēc tam parādot ceļu, pa kuru tikt ārpusē.

Razaka kungs piebilda, ka dziesmas «Mercy» izpildītāja pēc kaimiņu brīdināšanas izmisusi skrēja atpakaļ augšā uz savu dzīvokli, lai glābtu mājdzīvniekus.

Foto: Reuters/Scanpix

Pēc notikušā Duffy bija apdullusi un sēdēja uz ietves raudot un skatoties, kā visu, kas viņai pieder, aprij uguns liesmas. Mohamads nosauca dziedātāju par eņģeli un cildināja viņas rūpes par kaimiņiem. Razaka kungs uzskata, ka viņa noskrēja pie viņa lejā, jo zināja, ka viņam ir bērns. Duffy esot sacījusi, ka viņas dzīvoklī ir dūmi un tas varētu būt ugunsgrēks, kā arī pajautāja, vai kaimiņš var tikt ārā. «Viņa bija panikā, jo uztraucās par citiem cilvēkiem - steigā paņēma telefonu un zvanīja ugunsdzēsējiem. Mēs visi izgājām ārā no ēkas. Viņa tur palika viena pati, lai glābtu savu kaķi un suni,» stāstījis Mohamads un paudis apbrīnu par popzvaigznes drosmi.

Duffy līdz divpadsmitiem naktī stāvējusi pie mājas. Viņa bijusi šokā, trīcējusi un raudājusi, vēsta «The Sun».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu