Modelis Jaroslavs iesaka arī vīriešiem lakot nagus (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Ekstravagantais modelis Jaroslavs Barišņikovs (18) nebeidz pārsteigt. Uz modīgā pasākuma «Riga Fashion Mood» atklāšanu Jaroslavs bija ne tikai uzklājis grimu un iekrāsojis acis, bet uzlakojis arī nagus.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» modelis Jaroslavs, kurš ļoti cītīgi seko līdzi modes aktualitātēm, stāsta, kas šoruden modē: «Visvairāk ir aktuāls gotiskais jātnieku stils. Visiem patīk garie jātnieku zābaki un sievietēm vulgārais stiliņš ar tumšu grimu un mežģīnēm. Tāds specifisks stiliņš un nedaudz ož pēc fetiša.»

Šobrīd Jaroslavs ļoti nopietni gatavojas Rīgas Modes nedēļai: «Top jauni tērpi, un visā krāšņumā ar jaunākajiem modes trendiem es pārsteigšu tieši Rīgas Modes nedēļas laikā. Gan būs kaut kas neredzēts!»

Foto: Santa Sergejeva

Savukārt uz «Riga Fashion Mood» atklāšanu, kas norisinājās pie tirdzniecības centra «Spice» īpaši izveidotā teltī, Jaroslavs bija tērpies zīmola «Burberry» vintage stila mētelī, pēc pasūtījuma šūdinātā žaketē, «second hand» veikalā iegādātā kreklā un «Zaras» biksēs. Modelis bija izvēlējies itāļu apavus.

Jaroslavs nebeidz pārsteigt, uz modes pasākumu viņš bija arī uzlakojis nagus. «Man liekas, katrai sievietei jābūt sakoptiem nagiem, protams, arī vīriešiem tas ir jādara. Paldies Dievam, es pats varu sevi sapost, uzkrāsoties un arī nagus uzlakot,» atzina modelis.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu