Morisejs: «The Smiths» nekad neapvienosies (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Leģendārā britu rokgrupa «The Smiths» «nekad neapvienosies», paziņojis dziedātāja Moriseja pārstāvis. Pirmdien slavenību tenku portāls «Holy Moly» publicēja rakstu, kurā «vairāki uzticami avoti» klāstīja, ka nākamgad «The Smiths» atkalapvienosies un sniegs četrus koncertus.

Tomēr viens no avotiem apgalvoja, ka uz skatuves kāps visi bijušie grupas dalībnieki, savukārt cits teica, ka bundzinieks Maiks Džoiss atteicies spēlēt atkalapvienošanās koncertos.

Taču neilgi pēc tam informāciju noraidīja «The Smiths» agrākā ģitārista Džonija Marra menedžeris.

Nu viņam pievienojies arī Moriseja pārstāvis. «Tas nenotiks,» viņš teica intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone». ««The Smiths» nekad, nekad, nekad, nekad, nekad, nekad neapvienosies. Nekad.»

Jautāts, kāpēc atkalapvienošanās nav iespējama, pārstāvis norādīja, ka agrākais solists lēmumā spēlē lielu lomu. «Tas jums jājautā Morisejam. Tur ir stāsts, ko, iespējams, jūs kādreiz uzzināsiet,» viņš atbildēja.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu