Džerija Halivela tiek arestēta violetā bikini (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Grupas «Spice girls» dalībniece Džerija Halivela sociālajā tīklā «Facebook» dalījusies ar bildi, kurā redzama bikini, turklāt viņu arestē policists.

Kopš Džerija 1996. gadā parādījās uz skatuves grupā «Spice girls», viņas dzīvē ir notikuši ļoti daudzi piedzīvojumi. Nesen 40 gadus vecā dziedātāja izveidojusi savu oficiālo «Facebook» lapu un prezentēja šo notikumu, daloties ar bildēm no savas dzīves.

2010. gadā Halivela uzņēmusi bildi Maiami pludmalē, kur violetā bikini koķeti pozē, ļaujot sevi arestēt policistam. Nopietns sods Džerijai nedraudēja, jo bildes sižets ir inscenēts.

Fotogrāfijas veidotas ar kādu stāstu. Piemēram, Džerija policiste! Dziedātāja no sevis radījusi ļoti pārliecinošu policijas darbinieka tēlu.

«Slēpjoties ar Viljamu!» Rudmate publicējusi bildi, kur ar suni rāpo zem galda.

Bildējoties pie «Highclere castle», Džerijas sejā nepazuda smaids.

Daudzas no Džerijas personīgajām bildēm vēsta, ka viņa ir liela dzīvnieku mīļotāja, tostarp arī lauvu, tīģeru, anakondu un ziloņu.

Stāvot ar milzu radījumu, kas aplikts ap kaklu, Džerija saka: «Vai tev patīk mana čūska?»

Pēdējās publicētās bildes satur attēlus, kur Džerija redzama ar grupas biedrenēm, gatavojoties šovam Londonas Olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu