Aija Andrejeva «Palladium» koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 4. oktobrī, plkst. 20, koncertzālē «Palladium» dziedātāja Aija Andrejeva noslēgs albuma «Grāmatzīmes» tūri. «Grāmatzīmes» koncertu Rīgā iesildīs DJ Markus Riva. Pēc koncerta Rīgā visi tā apmeklētāji tiks gaidīti klubā «Dstyle», kur notiks koncertuzveduma ballīte, informē dziedātājas menedžments.

Koncertuzvedums veidots kā dažādu, muzikālu un emocionālu mirkļu bagāts, krāsains stāsts par cilvēka pasauli. Koncerti, kas jau notikuī vairākās Latvijas pilsētās, katram tā apmeklētājam bija muzikāli, vizuāli un emocionāli krāsains ceļojums, jo programmā būs iekļautas dziesmas no jaunā albuma, kā arī populāras vecās dziesmas.

Koncertuzvedumā piedalās Aija Andrejeva, pavadošā grupa Kristapa Krievkalna vadībā, Štrausa stīgu kvartets, dejotāji Karīna Lapšina un Klāvs Liepiņš. Uzveduma režiju veidoja Maija Kalniņa, scenogrāfiju Aigars Spāģis, horeogrāfiju Karīna Lapšina. Gaismas režiju - Pāvels Armanis. Koncertuzvedumā skan Liepājas teātra aktiera Egona Dombrovska balss.

Jau ziņots, ka maijā klajā nāca dziedātājas jaunais dziesmu albums «Grāmatzīme», kurā iekļautas desmit jaunas dziesmas latviešu valodā. Albums stāsta par mūsdienu dzīves ritmu, kura laikā cilvēki bieži vien aizmirst par tādām patiesām vērtībām kā draudzība un mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu