«Ēnu spēles» nākamajā sērijā sola kaislības (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pirmā TV3 daudzsēriju detektīvfilmas «Ēnu spēles» sērija aiz muguras, un tagad var sekot līdzi tam, kā jaunā detektīvaģentūras «Ozoliņš un Meirāns» īpašniece Gabriela sadzīvos ar detektīvu Robertu. Jo, kā bija redzams «Ēnu spēļu» atklāšanas sērijā, viņi viens otru nevar ciest ne acu galā.

Pirmā kopīgā izmeklēšanas lieta būs melu labirintu caurvīta -

kādā studentu ballītes laikā mīklainos apstākļos būs gājis bojā students.

Melu labirints

Foto: TV3

Roberts un Gabriela sāks izmeklēšanu, dodoties uz akadēmiju, lai noskaidrotu, kas patiesībā noticis studentu ballītes laikā. Viņi iepazīsies ar puiša mantām, nopratinās studentus, kas piedalījušies ballītē, pat atklās mīlas trijstūri, dažādas attiecības un kaislības. Uzradīsies vairākas versijas, kā noticis nelaimes gadījums - puisi pa logu izgrūdis konkurents mīlas lietās, puisis izdarījis pašnāvību, jo pieķēris savu meiteni ar citu, pie visa vainīgas narkotikas, vai arī kāds speciāli tās iedevis?!… Kāda būs pareizā versijā, skatieties jau 7.oktobrī 20:00 TV3! Šobrīd vien atklājams, ka pēc šā izmeklēšanas gadījuma

Roberts sāks uz Gabrielu raudzīties citām acīm un kaut nedaudz novērtēs viņas spējas.

Un šajā «Ēnu spēļu» sērijā piedalīsies tādi aktieri kā Inta Tirole, Anete Krasovska, Romāns Bargais, Kārlis Freimanis, Inita Dzelme, Paula Prozoroviča un Mārtiņš Upenieks.

Ančevskis par filmēšanos

«Patiess prieks par uzaicinājumu, kā arī gandarījums par iespēju strādāt detektīvfilmas žanrā, jo nekad līdz šim nav nācies to darīt. Mans tēls Roberts ir izteikts līderis, un viņam ļoti nepatīk, ja vēl kāds cits ir viņam priekšā. Robertam vienmēr ir jābūt pirmajam! Savukārt mana partnere Ilze Ķuzule-Skrastiņa ir cilvēks ar sirdi un dvēseli, kā arī ļoti ģimeniska.

Strādāt kopā ar viņu ir īsta bauda.

Bet Mārtiņš Egliens jebkuru nopietnu lietu var pārvērst par joku! Ir labi, ka filmēšanas laukumā kāds šķaida gaisu – gan kā Mārtiņš Egliens, gan arī kā Rūķītis,» saka galvenās lomas atveidotājs aktieris A.Ančevskis.

Skatieties daudzsēriju detektīvfilmas «Ēnu spēles» otro sēriju jau 7.oktobrī 20:00 TV3!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu