«Muse» laiž klajā jauno albumu «2nd Law» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu rokgrupa «Muse» šodien laiž klajā sesto studijas albumu «2nd Law» un jaunā albuma popularizēšanas ietvaros sniegs vērienīgu koncertu Latvijā - 13. decembrī «Arēnā Rīga». Pēc simfoniskā stilā ieturētā albuma «The Resistance» izdošanas 2009. gadā «Muse» ir atgriezušies ar jaunu albumu, kas solās būt līdz šim ekscentriskākais darbs.

«Manuprāt, šis ir mūsu līdz šim atšķirīgākais, eklektiskākais un eksperimentālākais albums,» atzīst Dominiks Hovards, «Muse» bundzinieks. «Katrai dziesmai vēlējāmies piešķirt īpašu raksturu, tāpēc ikvienai kompozīcijai piegājām īpaši, īstenojot jaunas idejas. Albuma radīšanas procesā aizvien vairāk atklājām sevi. Ietekmējāmies arī no saviem iepriekšējiem šoviem, tāpēc domāju, ka dažas dziesmas skan gandrīz kā koncertā. Savukārt dažas ir ļoti intīmas, citas atkal elektroniskas.»

Ietekmīgie mūzikas industrijas izdevumi «Kerrang» un «NME» atzīmē, ka šis ir viens no inovatīvākajiem grupas albumiem. «Ar «2nd Law» grupa atklāj jaunas muzikālās teritorijas, un to pierāda arī sadarbība ar «Skrillex». Taču

dabsteps ir neliela daļa no tā, kas klausītājus pārsteigs jaunajā diskā,»

atzīmē «Kerrang». Savukārt «NME» apskatnieks, piešķirot albumam novērtējumu 8/10, atgādina, ka «Muse» ir «labākā, ekscentriskākā un baudāmākā rokgrupa».

«Muse» sola, ka jaunā albuma eksperimentālā ietekme būs jūtama arī koncertu vizuālajā risinājumā. «Tas izklausās traki, bet tas viss tur būs. Uz skatuves būs milzīga, otrādi apgāzta piramīda, kas pati pārveidosies. Tā raksturos varas hierarhiju, kas sagāzusies ar kājām gaisā. Vēl koncerta apmeklētājiem apsolām dejojošus citplanētiešus un citus pārsteigumus,» ar sev raksturīgo humoru grupas biedri jaunumus atklāj britu televīzijas kanālam BBC.

«2nd Law»
«2nd Law» Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz «Muse» koncertu Rīgā iespējams iegādāties «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv. Pārdošanā pieejamas pēdējās stāvbiļetes, un tās maksā Ls 25. Sēdvietu cenas ir Ls 25, Ls 35 un Ls 45.

Grupa Latvijā jau ir viesojusies un sniegusi koncertus 2007. un 2010. gadā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu