Ar skaļu sprādzienu sācies seriāls «Ēnu spēles» (88)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Turpmāk katru svētdienu TV3 skatītājus pārsteigs jaunā pašmāju detektīvseriāla «Ēnu spēles» spraigie notikumi. Jau pirmajā sērijā kāds ir paveicis nežēlīgu slepkavību.

Populārais seriāls «UgunsGrēks» ved caur kaislību un mīlestības pilniem piedzīvojumiem, turpretī «Ēnu spēles» piedāvā sekot līdzi slepkavības izmeklēšanai. Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa tēlo šarmantu sievieti ar juristes izglītību – Gabrielu, savukārt Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis ekrānā kļuvis par izskatīgu brunču mednieku un nekaunīgu detektīvu – Robertu Meirānu. Jau seriāla sākumā Ančevskis pamanās nokaitināt Ķuzuli, čamdot viņas pēcpusi.

Pirmajā sērijā detektīvaģentūras īpašnieks Jānis Ozoliņš svin savu 60 gadu jubileju, kurā paziņo, ka atkāpjas no profesionālajiem pienākumiem un savu uzņēmuma daļu novēl skaistajai meitai Gabrielai. Tāpat iepazīstina viesus ar savu jauno draudzeni – Lāsmu. Gabriela nupat kļuvusi par detektīvaģentūras līdzīpašnieci, un šis notikumu pavērsiens neapmierina Robertu Meirānu. Viņa cerības iegūt uzņēmumu tikai savā īpašumā nav piepildījušās.

Jautrās svinības pārsteidz negaidīts automašīnas sprādziens, kurš ticis izplānots, lai nonāvētu Jāni Ozoliņu. Kļūmes pēc bojā gāja viesmīlis. Roberts ilgi negaida un steidz izmeklēt notikušo nelaimi, tāpat arī Gabriela... Meirāna nekaunīgā attieksme pret pievilcīgo Gabrielu jau pašā iepazīšanās sākumā nostiprina naidīgas abu izmeklētāju savstarpējās attiecības. Vēlāk atklājas, ka nozieguma vaininiece ir slaidā blondīne Lāsma, kuras vīrs zināms kriminālaprindās. Gabriela ierauga Lāsmu mēģinām nosmacēt viņas tēvu un pēc cīņas noziedzniece tiek aizturēta.

Kā norisināsies konstruktīvās Gabrielas un donžuāna Roberta izmeklēšanas gaitas, turpmāk varēs vērot katru svētdienas vakaru TV3.

Komentāri (88)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu