«Precamies?!» jau šovakar! (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT jaunais iepazīšanās šovs «Precamies!?!», kas tiek veidots pēc populārā Krievijas projekta «Давай поженимся» formāta, savu priekškaru vērs jau šovakar, 1.10. plkst. 19:00.

Iepazīšanās šova galvenais mērķis ir palīdzēt satikties neprecētiem cilvēkiem. Katrā pārraidē puisis vai meitene izvēlēsies vienu no trim pretendentiem, kuri mēģinās iemantot galvenā šova varoņa simpātijas. Šova dalībniekus aktīvi atbalstīs arī draugi un radinieki, kuri dos padomus,

uzdos āķīgus jautājumus, lai palīdzētu noskaidrot, vai pretendents ir piemērots.

Drāma, sievietes, dzīves pieredze un kaislības būs šā rudens sarunu šovā par attiecībām Precamies!?!, kuru vadīs trīs dzīves pieredzējušas vadītājas. Iepazīstieties - skaistumsalona īpašniece un neglābjama romantiķe Binnija Ārberga, astroloģe ar 20 gadu pieredzi Māra Ošuroka, kura ir Horoskopa pasaules un pašas izveidotas astrologu skolas vadītāja, un televīzijas režisore Lote Gediņa ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi raidījumu veidošanā un producēšanā. L.Gediņa šovā būs attiecību eksperte un mīlas lietu pazinēja ar savedējas pieskārienu. «Raidījums ir kārtējais izaicinājums smelt visu labo, interesanto un noturīgo, iepazīt cilvēku būtību šķērsgriezumā un kaut nedaudz, bet pa īstam, radīt cilvēkos iedvesmu un drosmi kļūt stiprākiem un mīlētākiem,» saka Precamies!?! vadītāja B.Ārberga.

Katrā raidījumā piedalīsies visas trīs vadītājas, viens galvenais varonis un trīs līgavas vai līgavaiņi.

Šovs «Precamies!?!» gaidāms, sākot ar 1. oktobri četras reizes nedēļā 19:00!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu