Amerikāņi apciemo Drakulas ģimeni (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Abi nedēļas jaunumi Ziemeļamerikas kinoteātros startējuši ļoti labi un pārliecinoši spējuši ieņemt pirmās divas vietas ienesīgāko filmu sarakstā, informē «kinokino.lv».

Kā jau bija gaidāms, pirmajā vietā ierindojusies animācijas filma «Viesnīca Transilvānija» («Hotel Transylvania»). Tas nav pārsteigums, bet negaidīti augsta ir iekasētā summa. Filma ir iekasējusi 43 miljonus, kas ir vismaz par 10 miljoniem vairāk nekā savās optimistiskākajās pronozēs minēja Ziemeļamerikas kino apskatnieki.

Anotācija: Laipni lūgti viesnīcā «Transilvānija», Drakulas krāšņajā pieczobu kūrortā, kurā monstri un viņu ģimenes var izbaudīt nesteidzīgu atpūtu, paglābjoties no cilvēku klātbūtnes! Ir pienākusi īpaša nedēļas nogale, kuras laikā Drakula ir ielūdzis ciemos dažus no saviem labākajiem draugiem – Frankenšteinu un viņa kundzi Mūmiju, Neredzamo Cilvēku un Vilkaču ģimeni. Ir plānots svinēt Drakulas meitas Meivisas pilngadību – 118. dzimšanas dienu. Uzņemt tik kuplu viesu pulku Drakulas ģimenei nav problēma. Tomēr jukas izceļas, kad viesnīcā ieklīst parasts puisis un ieskatās viņa meitā.

Galvenajās lomās: Ādams Sandlers (Adam Sandler), Kevins Džeimss (Kevin James), Endijs Sambergs (Andy Samberg), Selēna Gomesa (Selena Gomez) u.c.

Latvijas kinoteātros no 19.oktobra.

Foto: publicitātes

Pirmo trijnieku noslēdz policistu drāma «End of Watch», kas iekasējusi 8 miljonus. Jāmin, ka pēc minētā fotofiniša tieši «End of Watch» bija ienesīgākā filma pagājušajā nedēļas nogalē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu