Ušakovs un Ameriks grib «laulāties» (30)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas mērs Nils Ušakovs un viņa vietnieks Andris Ameriks plāno lūgt savu partiju vadību lemt par kopēju «Saskaņas centra» (SC) un «Gods kalpot Rīgai» sarakstu uz pašvaldību vēlēšanām, pirmdien intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja pats Ušakovs.

«Mums rītdien notiks deputātu sanāksme, abu frakciju - gan SC, gan «Gods kalpot Rīgai» deputātu sanāksme, kur mēs parakstīsim aicinājumu, jo mēs esam 37 cilvēki pieņēmuši lēmumu, ka mēs gribam iet uz šīm vēlēšanām kā viens saraksts,» sacīja Ušakovs.

Viņš norādīja, ka SC un «Gods kalpot Rīgai» deputāti trīs gadus nostrādājuši kā viena komanda, daudz paveikts un partijas grib turpināt šo ceļu.

Veidos vienu bloku

«Mēs tādēļ aicināsim SC vadību un «Gods kalpot Rīgai» vadību, lai šie divi politiskie spēki atļautu mums izveidot sarakstu (..) un iet uz vēlēšanām kā viens bloks,» sacīja Ušakovs.

Rīgas mēra preses sekretāre Anna Kononova informēja, ka Ušakovu arī plānots virzīt kā kopīgā saraksta kandidātu mēra amatam, bet Ameriku ‒ Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka amatam.

Ušakovs un Ameriks jau iepriekš izteikušies, ka gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās varētu startēt ar vienotu sarakstu Rīgā.

Pašvaldības vēlēšanas notiks nākamgad, 2013.gada 1.jūnijā.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu