«Labvakar, Latvija!» vadīs Kalniņš un Strikaite (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Sākot ar 1.oktobri, kanālā LNT sāksies rudens sezona un līdz ar to tiks piedāvāts plašs programmu klāsts. Viens no jaunumiem būs raidījums «Labvakar, Latvija!», kas piecas reizes nedēļā piedāvās plašāko aktualitāšu un kultūras notikumu atspoguļojumu. Šodien tiek atklāts šā raidījuma vadītāju duets - ik vakaru LNT skatītājus sveiks Juris Kalniņš un Jolanta Strikaite. Nenokavējiet jauno raidījumu «Labvakar, Latvija!» ar J.Kalniņu un J.Strikaiti jau no 1.oktobra ik darba dienu 17:55 kanālā LNT!

No 1.oktobra katru darbdienas vakaru 17:55 LNT ēterā būs skatāms jauns informatīvi izklaidējošs raidījums «Labvakar, Latvija!». Tas atspoguļos Latvijā plašāko kultūras notikumu klāstu, un LNT skatītāji pirmie varēs uzzināt par jaunākajām pirmizrādēm Latvijas teātros, grāmatu un mākslas jaunumiem, kā arī ielūkoties kultūras dzīves aizkulisēs. Ikviens «Labvakar, Latvija!» skatītājs varēs uzzināt, kā savu ikdienu padarīt krāsaināku, būs iespēja iepazīties un sarunāties ar Latvijas spilgtākajām personībām, kā arī uzzināt lietas par kurām neviens cits iepriekš nav runājis un stāstījis. Plašajā kultūras un notikumu pasaulē LNT skatītājus ievedīs burvīgs vadītāju duets –

aktieris Juris Kalniņš un mūziķe Jolanta Strikaite.

Raidījuma producents Guntars Gulbiņš par jauno raidījumu saka: «Esmu pārliecināts, ka raidījums iegūs skatītāju uzticību jau ar pirmo ētera dienu – «Labvakar, Latvija!» skatītāji varēs uzzināt un izzināt lietas, kas bieži palikušas ārpus ziņu lentēm, tomēr ikvienam ir aktuālas ikdienā. No bagātās grāmatu pasaules, teātru pirmizrādēm, koncertiem un jaunumiem mākslā līdz jautājumam, piemēram, par to, vai virtuves sienu krāsa ietekmē cilvēka svaru – tik plašs būs raidījumā apskatīto tēmu klāsts.»

J.Kalniņš: «Gan es, gan Jolanta ar gandarījumu esam uzņēmušies «Labvakar, Latvija!» vadīšanu un veidošanu, jo uzskatām, ka šāda raidījuma un formāta šobrīd trūkst televīzijas kanālos Latvijā.» Viņam piekrīt arī J.Strikaite: «Vēlamies, lai ar mūsu darbu katrā mājā ienāktu gaišums un miers. Bieži tiek runāts, ka ikdienas ziņās trūkstot pozitīvisma. Mūsu darbs būs labās ziņas sagādāt un nodot skatītājam.»



Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu