Morisejs: Princis Harijs ir idiots (39)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūziķis Morisejs nodēvējis par idiotu Lielbritānijas princi Hariju, kura kailfoto no ballītes Lasvegasā tika nopludināti internetā.

Bijušais grupas «The Smiths» līderis, kurš bieži kritizējis monarhiju, intervijā Austrālijas portālam «News.com.au» nosodīja arī Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, princi Viljamu un viņa sievu Ketrinu. Morisejs uzskata, ka «nekam nederīgajiem, nepatīkamajiem un uzpūtīgajiem» karaliskās ģimenes locekļiem esot «jāiet pensijā».

«Mani nepārsteidza Harija izdarības Lasvegasā, jo viņš vienmēr ir bijis pilnīgs idiots,» klāsta mūziķis. «Monarhija vispirms ir bizness, tāpēc viņiem ir svarīgi, lai briti turpinātu apmaksāt milzīgās, izšķērdīgās un nekam nederīgās karaliskās ģimenes pārlieku dārgo dzīvesveidu. Man tas šķiet ļoti skumji.»

«Viljams šauj briežus, Keitas mīļākais ēdiens ir šokējoši cietsirdīgais «foie gras», Harijs nošauj ūdens bifeli... Viņi ir nekam nederīgākie, nepatīkamākie un uzpūtīgākie cilvēki pasaulē.

Tā ir briesmīga ziepju opera, un viņiem vajadzētu atkāpties un iet pensijā.

Vai varat iedomāties, ko par princi Hariju Lasvegasā nodomāja Argentīnas premjerministrs, pāvests vai Kenterberijas arhibīskaps?» viņš jautā.

Martā Moriseja grupa pauda atbalstu Argentīnas cīņai par Folklenda salām, uz skatuves iznākot kreklos ar prinča Viljama un viņa sievas Ketrinas attēlu un uzrakstu «Mēs neciešam Viljamu un Keitu», savukārt pagājušajā gadā mūziķis paziņoja, ka britu monarhija ir pilna ar diedelniekiem.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu