Marina Rebeka sajūsmina koncerta klausītājus (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdienas vakarā uz mūsu Opernama skatuves pēc ilgāka pārtraukuma atkal atgriezās brīnišķīgās balss īpašniece un pasaules opernamos pieprasītā latviešu operdziedātāja Marina Rebeka, lai klausītājus priecētu ar savu solokoncertu.

Marina un diriģenta Modesta Pitrena lieliski pārvaldītais orķestris šajā vakarā klausītājiem piedāvāja Rīgā mazāk dzirdētus skaņdarbus un operu ārijas: Annas āriju no Džoakīno Rosīni operas «Muhameds II», Suzannas āriju no Mocarta operas «Figaro kāzas», Elektras rečitatīvu un āriju «D'Oreste, d'Ajace» no Mocarta operas «Idomenejs», kā arī Nedas rečitatīvu un āriju «Stridono lassu» no Leonkavallo operas «Pajaci» u.c.

Dziedātājas brīnišķīgā samtainā un dzidrā balss, kā arī lieliskais aktrises sniegums klausītājiem brīžam lika sastingt, brīžiem - sajūsmā saukt: «Bravo!»

Divdaļīgā koncerta noslēgumā pēc ilgiem un jūsmīgiem aplausiem dziedātāja sanākušos iepriecināja ar vēl diviem programmā neparedzētiem skaņdarbiem, bet pēc tam nelielajā pieņemšanā, kas bija sarīkota par godu viņai, atzina: «Dziedāt trīsreiz gada laikā vienā pilsētā - tas jau ir daudz! Taču labprāt vienmēr te atgriežos, un, cerams, pēc kāda laika Latvijas klausītājus atkal iepriecināšu ar kaut ko jaunu!»

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu