Britu laikraksts veltījis jūsmīgu rakstu Elīnai Garančai (13)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Britu laikraksts «Daily Telegraph» veltījis apjomīgu jūsmīgu rakstu Latvijas operdziedātājai Elīnai Garančai, kurai tagad iznācis jauns albums «Romantique». «Vīne, Ņujorka, Minhene, Zalcburga, Parīze un Londona - visas pilsētas ir padevušās Garančas šarmam,» raksta avīze.

«Ar viņas karalisko izsmalcinātību, skatuves klātbūtni un aso prātu, kas papildina viņas vokālo tehniku un spējas, viņa ir pirmā lieluma zvaigzne, un mūsdienās nav daudz tādu,» jūsminās britu laikraksts.

Pašlaik viņa ir visu Karmenas izvēle, taču Garanča atklāj, ka nevēlas vairs turpināt izpildīt šo lomu.

«Zināmā mērā tā ir nepateicīga loma. Es varētu turpināt vienkārši no vienas Karmenas uz nākamo, bet opera neizdodas, ja viss likts tikai uz Karmenu, tāpēc es piekritīšu tikai tad, ja man blakus būs īstie kolēģi,» sacīja Garanča.

Vienlaikus dziedātāja piezīmēja, ka ir apmierināta ar savu mecosoprāna balsi, kaut arī daudzi citi līdzīgas balss īpašnieki mēģina dziedāt soprāna lomas.

«Vēl ir tik daudz brīnišķīgas mūzikas, kuru es neesmu dziedājusi. Un jebkurā gadījumā mecosoprāniem iet daudz jautrāk, mums tiek visu raganu un padauzu lomas,» stāstīja dziedātāja.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu