«Depo» uzstāsies trīs smagās mūzikas grupas no Zviedrijas (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 28.septembrī, Rīgas klubā «Depo» spēlēs trīs smagās mūzikas grupas no Zviedrijas, informē kluba pārstāvis Guntis Vanags.

Grupa «Preach» no Stokholmas pastāv jau kopš 2006.gada, bet pašreizējais piecu vīru sastāvs ir kopā no 2008.gada. Grupas bagāžā ir divi demo ieraksti un viens pašu spēkiem 2010.gadā izdots mazais albums. «Preach» spēlē spēka pilnu, ziemeļvalstīm raksturīgu «death metal». Nereti grupa tiek salīdzināta ar «In Flames».

Preach

2007.gadā dibināta «death metal» apvienība no Gēteborgas «Monoscream» no koncertā klausāmajām grupām izpelnījusies visaugstāko kritiķu vērtējumu. Teicamas recenzijas saņēmis grupas 2011.gadā izdevniecības «Dead Tree Music» paspārnē izdotais albums «Redemption». Tajā tiek uzteikta grupas ritmu dažādība, smagie rifi, baudāmie solo gājieni un smagais, bet labi uztveramais vokāls. Puišiem tiek prognozēta liela nākotne, kuras noteikti nebūtu, ja grupa būtu darbojusies kādas lielas izdevniecības paspārnē. «Monoscream» varētu patikt grupu «Lamb of God» un «Parkway Drive» cienītājiem.

Par vakara odziņu solās kļūt meiteņu grupa «Imber». Tā radusies, pateicoties enerģiskajai bundziniecei «Lea», kas, pirms tam spēlējusi dažādās zviedru grupās, piemēram, «Mad Lee Riot», nolēma sapulcēt grupu tikai no meitenēm. Pēc vairāk nekā 40 pretendenšu noklausīšanās 2009.gadā tika izveidota grupa «Imber». Rezultāts sanācis smags roks 90.gadu labākajās tradīcijās - smagi rifi, melodiskas un prātā paliekošas dziesmas, sievišķīgs, dažu brīdi rēcošs vokāls. Klausoties «Imber», prātā nāk tādas grupas kā «Def Leppard» un «Guns'n'Roses». «Depo» meitenes ierodas otro reizi, šoreiz ņemot līdzi 22.septembrī iznākušo debijas plati «The Breaking Point».

www.imberofficial.com

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu